|

Diriliş Ertuğrul 115. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 115. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı heyecanla beklenmişti. Yeni bölümüyle izleyicilerini yine heyecanlandıracak olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Emir Sadeddin Köpek, Ertuğrul Bey'e işkence ediyor. İşte Diriliş Ertuğrul 115. bölüm fragmanı...

Yeni Şafak
09:57 - 13/04/2018 Cuma
Güncelleme: 10:18 - 13/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul 115. bölüm fragmanı yayınlandı.
Diriliş Ertuğrul 115. bölüm fragmanı yayınlandı.

TRT1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'da savaş başlıyor. Sadeddin Köpek'in öldürülmesine adım adım yaklaşılıyor. Yakalanan Ertuğrul Bey, Köpek tarafından işkenceye maruz kalıyor.

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu?

Aksiyon sahnelerinin yoğunluğu sebebiyle Diriliş Ertuğrul 115.bölüm fragmanı gecikmeli olarak yayınlandı. Son bölümde Sadettin Köpeği bıçaklamaya çalışan Aslıhan Hatun'un ölümüne şahit olduk. Ertuğrul Bey'in uç beyliği elinden alınınca Alpler ile birlikte kaleyi terk etmişti. Maria, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpeğin hizmetine girmişti.

Sadettin Köpek Sultan olmak için kendine itaat etmeyen emirleri ve obadakileri öldürecek.

Ertuğrul Bey son anda yetişecek fırlattığı ok Sadettin Köpeği yaralayacak. Sonrası Sadettin Köpek yararlı olarak oradan kaçacaktır. Fakat Köpeğin sonu yakın.

"Bu zalimle mazlumun hak ile batılın ihanet ile sadakatin savaşıdır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" diyen Ertuğrul Bey beklenen savaşı başlattı.

İşte Diriliş Ertuğrul 115. bölüm fragmanı:


#Diriliş Ertuğrul
#Ertuğrul Bey
#TRT
#Dizi
6 yıl önce