|

Erkal'ın eşi o geceyi anlattı: Bu gece sokağa çıkma ne olur

Beş ay önce beyin kanaması geçirip ölen türkücü İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Akgün Erkal ilk kez konuştu. “O gün kötü bir şey olacağını hissettim. İbrahim’e ‘Bu gece sokağa çıkma ne olur’ dedim. Ama beni dinlemedi. Öldüğüne hala inanamıyorum. Konserde ve dönecek diye bekliyorum” dedi.

Yeni Şafak
10:55 - 16/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:08 - 16/09/2017 Cumartesi
Diğer
İbrahim Erkal, 5 ay önce beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.
İbrahim Erkal, 5 ay önce beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz Mayıs ayında hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün Erkal, hastane süreci ve sonrasında neler yaşadığını anlattı. "3 çocuğum var güçlü olmaya mecburum" diye konuşan Filiz Erkan, “O gün kötü bir şey olacağını hissettim. İbrahim’e ‘Bu gece sokağa çıkma ne olur’ dedim. Ama beni dinlemedi. Öldüğüne hala inanamıyorum. Konserde ve dönecek diye bekliyorum” dedi.

Çocuklarına babalarının yokluğunu hissettirmemeye çalıştığını söyleyen Filiz Akgün Erkal şöyle konuştu:

"Yaşamayan bilemez. Ölüm acısının şifası yok. Hiç geçmiyor. Fakat mecburum güçlü olmaya. Üç çocuğum var, onlar bana muhtaç. Babalarını kaybettiler. Güçlü bir anneye ihtiyaçları var. Mutsuz çocuklar olmasınlar. Evde onun eksikliği hiç azalmıyor. Bir yanım hep eksik, bir yanım hep yalnız."

'Hiç yanına giremedim'

Posta'nın haberine göre, eşinin, "Ömrüm" isimli şarkıyı kendisine yazdığını söyleyen Filiz Erkal, "Ben hiç yanına giremedim. Bir kez zorladılar, girdim. Eline dokundum buz gibiydi. O gün kaybedeceğimi anladım. Son gün görümcem bebeğimizin kıyafetini götürdü, ona koklattı, o gece de yaşamını yitirdi" diye konuştu.

#Filiz Erkal
#İbrahim Erkal
7 yıl önce