|

TRT'nin merakla beklenen dizisi "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı"ndan nefes kesen fragman: Yiğitler hilalin ışığında bir olmalı

TRT 1'in yeni tarihi dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi de belli oldu. Peki Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ne zaman başlıyor?

16:32 - 5/09/2021 Pazar
Güncelleme: 17:09 - 5/09/2021 Pazar
Yeni Şafak
Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı

Akdeniz'i Türk gölü haline getiren kahramanların hikayesini konu edinen TRT 1'in Es Film imzalı dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, tarihi dizi severler tarafından dört gözle bekleniyor.

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği, senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz'ın birlikte kaleme aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, Barbaros Hayreddin Paşa'nın yaşantısına ışık tutuyor.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Peki Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ne zaman başlıyor? İşte Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1. bölüm fragmanı...



BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan ve büyük bir heyecanla beklenen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, 16 Eylül Perşembe günü ilk bölümüyle saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Engin Altan Düzyatan'ın Oruç Reis'i canlandıracağı, Ulaş Tuna Astepe'nin ise Barbaros Hayrettin Paşa'ya hayat vereceği dizinin bölüm fragmanında, aksiyon ve heyecanın bol olduğu sahneler dikkat çekiyor.

Merakla beklenen dizinin kadrosunda Yetkin Dikinciler, Caner Topçu, İsmail Filiz, Pelin Akil, Yiğit Özşener, Batuhan Bayar, Gülcan Arslan, Melis Babadağ ve Miraç Sözer'in yer alıyor.




#TRT 1
#Barbaroslar
3 yıl önce