|

İnternette Doğru Bilginin Adresi

Sanal platformlar özellikle ülkemizde akıllı cep telefonlarının kullanım oranlarının artması ile birlikte çok daha fazla talep almaya başlamışlardır.

iLAN
17:31 - 19/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 18:32 - 19/11/2018 Pazartesi
Diğer
internet
internet

İnternet kullanım oranlarının artmasının elbette avantajlarının yanında dezavantajları da bulunmaktadır. Dezavantajları arasında doğru bilgiye erişimin zor olması ve kişisel bilgilerin güvenliğinin sağlanması esnasında yaşanan sıkıntılar ilk sıraları almaktadır. Doğru bilgiye ulaşabilmek internet siteleri sayılarının artması ve insanların bu alanda kazanç kapısı görmeleri nedeniyle her geçen gün zorlaşmaktadır. Örneğin Sağlık kategorisinde bir arama yapmak istiyorsunuz bunun için

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Veya genel kültür alanında son gelişmeler veya bilmek istedikleriniz için

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Sayfasında bilgi edinip kendinize fayda sağlaya bilirsiniz. Yani insanlar sadece ziyaretçilerinden gelir elde edebilmek amacıyla çok uygun fiyatlarla sanal platformlar oluşturmakta gerek kendileri, gerek ziyaretçileri konular eklediğinde okuyucu sayılarını arttırarak kendileri için gelir modelleri oluşturmaktadırlar. Fakat internet ortamında bilinçli kullanıcıların sayılarının artması nedeniyle doğru ve güncel bilgi paylaşımı yapan ve bunda müşterileri üzerinden haksız gelir modelleri oluşturmayan sistemler ön plana çıkmaktadır.

Öncelikle aradığı soruya cevap bulabilen ve bunu en ince ayrıntısına kadar halleden ziyaretçi profili oluşturmak isteyen açıldığı günden bu zamana ziyaretçi sayısını bir hayli arttırmıştır. Bunda insanların aradıkları bilgilerin doğruluğunu çeşitli yönlerden kanıtlamış olmaları ve sonrasında yine ihtiyaç duyduklarında kaynak site olarak burayı tercih etmeleri önemli rol oynamaktadır. Editör kadrosunu sürekli olarak genişleten bilgi platformu bunda gönüllülük esasına göre çalışma yürütmektedir. Yani insanlar sırf ziyaretçilerin işlerine yarayacak, gerektiğinde ödevlerini tamamlayacak gerektiğinde bir projede çözümlenmeyen noktaları aşmalarına olanak sağlayacak bilgileri herhangi bir karşılık beklemeden paylaşmaktadırlar.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

#platform
#internet
#bilgi
5 yıl önce