|

"Color Tango" Türkiye'ye geliyor

Klasik müzikle tangoyu harmanlayarak müzik otoriteleri tarafından dünyanın en iyi tango orkestrası kabul edilen "Color Tango" Türkiye'ye geliyor.

Aa
00:00 - 18/02/2013 Pazartesi
Güncelleme: 09:49 - 18/02/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
"Color Tango" Türkiye'ye geliyor
"Color Tango" Türkiye'ye geliyor

Astor Piazolla ve Osvaldo Pugliese'nin varisi orkestra, ''5. tanGO TO İstanbul'' festivali kapsamında Arjantinli ve Türk dansçıların gösterileriyle zenginleştirilen programla İstanbul, Ankara ve Antalya'da sahne alacak.

Arjantin tangonun en büyük müzisyenlerinden Osvaldo Pugliese'nin başyardımcısı ve baş bandoneon sanatçısı Maestro Roberto Alvarez tarafından kurulan Color Tango Orkestrası Pugliese'nin sesiyle 2 Mart'ta Ankara Sanatolia, 3 Mart'ta Antalya Kültür Merkezi, 5 ve 8 Mart'ta Şişli Kent Sineması Kültür Merkezi'nde tango ateşini yakacak.

Orkestraya danslarıyla Javier Rodriguez-Virginia Pandolfi, Sebastian Achaval-Roxana Suarez, Javier Antar-Kara Wenham, Murat Gürmen-Ayşe Karaoğlu, Alper Ergökmen-Selen Sürek, Erkan Kılıç-Özge Atalay, Aydın Arslan-Burçin Arslan, Alper Keleş-İzel Yelken ve Murat Elmadağlı-Mine Akkoyun gibi yerli ve yabancı çiftler de eşlik edecek.

11 yıl önce