|

Yıldız Teknik Üniversitesi''nde 1 e 1 sergisi açıldı

Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri ile İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü tarafından ortaklaşa düzenlenen ''Fotoğraf – Grafik ve Tasarım '' konseptli 1 e 1 sergisi, Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi içinde bulunan Yüksel Sabancı Sanat Merkezi''nde 24 Aralık 2013 tarihinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 28/12/2013 Cumartesi
Güncelleme: 10:07 - 28/12/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Yıldız Teknik Üniversitesi''nde 1 e 1 sergisi açıl
Yıldız Teknik Üniversitesi''nde 1 e 1 sergisi açıl

Küratörlüğünü Prof. Ahmet Atan''ın yaptığı sergide Y.T.Ü., Sanat ve Tasarım Fakültesinden İletişim Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. T. Emre Yıldırım''ın ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Salih Denli''nin bölümlerinde ders alan öğrencilerin eserleri ve projeleri sergilendi. Yrd. Doç. Dr. Aslıhan Özel ve Arş. Gör. Günsu Yılma''nın Klasik Kemençe ve Viyolonsel dinletileriyle açılan sergide Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. İlhan Özkeçeci, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Bölüm Başkanı ve sergi küratörü Prof. Ahmet ATAN, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Özgültekin ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ sanat ve tasarım alanında kurumlar arası işbirliğinin önemini vurgulayan mesajlar verirken Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek''in mesajı ise şu şekildeydi; ''Bilim ve eğitim bizleri yola çıkartmıştır, sanatın güzelliği bir araya getirmiştir. Beraberliğimizin sürekli olması dileğiyle…''.

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Nuri Uçan''ın da açılışında yer aldığı sergi ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

''1 e 1'' Sergisi 03. 01. 2014 tarihine kadar Y.T.Ü. Yüksel Sabancı Sanat Merkezi''nde görülebilir.

Adres bilgileri:
Y.T.Ü. Yüksel Sabancı Sanat Merkezi,

Yıldız Teknik Üniversitesi, Beşiktaş Kampüsü

Barbaros Bulvarı / Beşiktaş / İstanbul


10 yıl önce