|

Mobilya Sektöründe Yenilikler İle Etkileyici Tasarımlar

Dekorasyon uygulamalarında, yaşam alanlarında kimlik ve bütünlük oluşturmanın en doğru yolu mobilyalardan geçmektedir.

iLAN
16:52 - 1/06/2018 Cuma
Güncelleme: 17:37 - 3/12/2018 Pazartesi
Diğer
Dekorasyon
Dekorasyon

Mobilyalar, eski sistemde sadece belirli işlevlere sahip olur ve tek bir göreve hizmet ederdi. Teknolojik gelişmelerin altın çağını yaşadığımız dönemde, artık dekorasyon fikirlerinin de teknolojiden yararlandığı görülmektedir. Teknolojinin ev dekorasyonuna entegre edilmesiyle, evde fonksiyonel yaşam alanları elde edilir. İnsanların hayatını kolaylaştıracak bu çözümler, artık mobilyacılık sektöründe de kullanılmakta ve ilgi çekici tasarımlara sahip olmaktadır.

Akıllı Mobilyalar

Akıllı mobilyalar, artık ev dekorasyonunda sıklıkla kullanılmaktadır. Eskiden sadece oturma işlevi gören koltuklar ve sandalyeler, artık teknolojiyi sistemlerine entegre etmiştir. Mobilyalar, artık tek bir tuşla yerinden hareket ederek yatak olabilir. Koltukların kenarlarına eklenen mobil kumandalar sayesinde, bağlantısı kurulan akıllı cihazlara erişim de sağlanmaktadır. Teknolojinin gelişmesiyle Ar-Ge çalışmalarını sürdüren mobilya üreticileri, bu konuda çok doğru ve estetik çözümler bulmaya devam edecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız:
Uyku Koçu Yataklar

Ülkemizdeki yatak üreticilerinin üretim sistemlerine teknolojiyi eklemeleriyle birlikte, artık insan sağlığına katkı sağlayacak yatak üretimleri gerçekleştirilmektedir. Eskiden sadece uyunan ve dinlenilen yataklarda, artık kişilerin uyku düzenini tutacak ve gerekli verileri akıllı telefonlara yollayacak düzenekler kullanılmaktadır. Uyku anlamında sıkıntı çeken veya uykuya geçmeden önce telefonla uğraşan kişilere uyumaları gerektiğini hatırlatan uyku koçu yataklar, piyasada her geçen gün daha farklı firmaların üretimine konu olmaktadır. Teknolojinin bu katkısı sayesinde, hem kullanışlı hem de estetik görünümü yüksek olan uyku koçu yatakların yatak odasına girmesi artacaktır.

TV Ünitesi ve Yatak Özelliği

Yaşam alanlarının minimal olarak belirlendiği evlerde, her yeni kullanım alanından tasarruf etmek çok önemlidir. Genelde küçük yapılı evlerde tercih edilen TV ünitesi ve yatak özellikli tasarımlar, teknolojinin mobilya dünyasında yarattığı en önemli buluşlardan bir tanesidir. Gündüz TV ünitesi, geceleri ise yatak olan bu düzenek sayesinde, kişiler evlerinde eğlenceli ve kullanışlı bir mobilyaya sahip olacaklardır.

Detaylı bilgi için tıklayınız:

Resim Tablosundan Yemek Masasına

Evin estetik görüntüsünü ve kullanım alanını aynı anda düşünen kişiler, artık mobilya sektöründeki teknolojik ilerlemeden bekledikleri haberi almıştır. Yemek masası için yeterli alanı bulamayan evlerde, resim tabloları sanatsal görevlerinin yanında bu eksikliğe de yardımcı olmaktadır. Tek bir tuşla yemek masasına dönüşen resim tabloları, artık birçok evde görülecek kadar kullanışlı ve pratik bir tasarım harikasıdır.

Detaylı bilgi için tıklayınız:
Duvar Yataklarında Tek Tuş Kullanımı

Duvar yatakları, geçmişten günümüze kadar kullanımı olan ürünlerden bir tanesidir. Eskiden büyük bir uğraş ve rahatsız edici seslerle açılan duvar yatakları, artık tek bir tuşla açılacak kadar önemli bir modernizasyon sürecinden geçmiştir. Duvar yataklarının duvara monte edilmesi esnasında, geliştirilen teknolojiyle beraber büyük bir pratiklik kazanılmıştır. Her çeşit duvar boyasına uygun şekilde geliştirilen tuşlu duvar yatakları, aynı zamanda çok basit bir elektronik düzenek sayesinde kullanıma hazır hale gelecektir.

#mobilya
#tasarım
#Dekorasyon
6 yıl önce