|

Kocaeli'de yarın okullar tatil mi? 9 Ocak Kocaeli'de Valiliği tatil açıklaması

Kocaeli'de okullar tatil mi? Marmara Bölgesini esir alan kar yağışı birçok ilde hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı illerimizde okullar tatil ilan edildi. Peki 9 Ocak Pazartesi Yarın okullar tatil mi? İşte ayrıntılar ve son gelişmeler…

Yeni Şafak
16:30 - 8/01/2017 Pazar
Güncelleme: 16:33 - 8/01/2017 Pazar
Diğer

Kocaeli'de yarın okullar tatil mi, tatil olacak mı? 9 Ocak Kocaeli'de okullara tatil var mı? soruları öğrenciler tarafından merak konusu. Öğrenciler Twitter üzerinden bulundukları illerin Valililerine tatil yapılması için mesajlar gönderiyor. Marmara Bölgesi başta olmak üzere yurdun büyük kesiminde kar yağışı etkili oluyor ve bazı kesimler içinde Meteoroloji Genel Müdürlüğünden uyarılar yapılıyor. Peki yarın Kocaeli'de okullar tatil mi?





9 Ocak Pazartesi Kocaeli'de okullar tatil mi?


Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların yarın için bir gün tatil edildiğini açıkladı. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu yarın il genelinde okulların tatil olduğunu açıkladı. Vali Güzeloğlu twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili öğrenciler, olumsuz hava koşulları ve aşırı buzlanma nedeniyle ilimizde 9 Ocak günü eğitim ve öğretime ara verilmiştir" diye açıklamada bulundu. Vali Güzeloğlu ayrıca engelli ve hamile kamu personelinin de yarın idari izinli olduğunu bildirdi.







#Kocaeli hava durumu
#Kocaeli
#Kocaeli'de okullar tatil mi?
#Okullar tatil mi?
#Kocaeli Valiliği
7 yıl önce