|

7. gün iftar menüsü

Ramazan ayının ilk haftasını geride bırakmaya hazırlanırken, iftar sofralarınıza da konuk olmaya devam ediyoruz. Özellikle yöresel lezzetleri, sağlıklı ve pratik yemekleri seçip size özel hazırladığımız bu menüleri Ramazan ayından sonrada mutfaklarınızdan eksik etmek istemeyeceksiniz.

04:15 - 30/04/2020 Perşembe
Güncelleme: 04:34 - 30/04/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Lokma'nın hazırladığı 7. gün iftar menüsü
Lokma'nın hazırladığı 7. gün iftar menüsü
Ramazan özel menülerimiz ve daha fazlasını Lokma ekibi özel olarak hazırlıyor. Misafirlerinizi ağırlayacağınız, lezzetli ve zengin iftar sofraları için bizi takipte kalın. Üstelik hazırladığımız bu menülerin hepsi pratik tarifler. Bu Ramazanın tadı bir
yemekle birlikte edilen sohbetlerde çıkar. Hayırlı Ramazanlar.

7. gün iftar menüsü

Domates çorbası



Domates çorbası hem kolay hem de oldukça lezzetli. İftar sofraları için harika bir seçenek olan bu çorba herkesin damak zevkine de uygun.

Tarif için tıklayınız:

Semizotu köfte tabağı


Köftenin lezzetli semizotu ile birleşti. Farklı ama bir o kadarda seveceğiniz bu tarifi yoğurt eşliğinde iftar sofralarınıza konuk edebilirsiniz.

Nohutlu arpa şehriyeli pilav


Köftenin yanına yakışacak en iyi alternatif şüphesiz ki pilav olacaktır. Nohutlu arpa şehriyeli bu lezzet hem kolay hem de doyurucu.

Tarif için tıklayınız:

Kayısı ve fıstıklı kalburbastı


İftar sofrasından kalktıktan sonra, misafirlerinizle birlikte çayın yanına lezzetli bir tatlı tarifi arıyorsanız şüphesiz ki kayısı ve fıstıklı kalburbastıyı çok sevecekiniz.

Tarif için tıklayınız:
#Lokma
#İftar menüsü
#Gün gün iftar menüsü
#7. gün iftar menüsü
4 yıl önce