|

Abdoulaye Ba: Her şeyin sorumlusu Vitor Pereira'dır

Geçen sezon F.Bahçe'de kiralık oynayan Abdoulaye Ba, neden ayrıldığı hakkında kendisine hiçbir açıklama yapılmadığını söylerken şampiyonluğun kaçırılmasındaki tek sorumlunun Vitor Pereira olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
13:04 - 3/09/2016 Saturday
Güncelleme: 10:41 - 3/09/2016 Saturday
Diğer
Fenerbahçe'nin eski oyuncsu Abdoulaye Ba, sarı lacivertli kulüpteki zamanlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'nin eski oyuncsu Abdoulaye Ba, sarı lacivertli kulüpteki zamanlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon F.Bahçe'de kiralık oynayan Abdoulaye Ba, neden ayrıldığı hakkında kendisine hiçbir açıklama yapılmadığını söyledi. Lig Radyo'ya konuşan Ba bir çok bilinmeyeni de açıkladı.



'Beni bir tek Umut Bulut zorladı'


  • "Ben forma giydiğimde, kaybettiğimiz tek maç G.Saray ile oynadığımız kupa maçıydı. Şampiyonluğun neden kaçtığının cevabını Pereira vermeli. Bunun asıl sorumlusu Perera'dır. F.Bahçe taraftarı ben kaldığım sürece bunu çok iyi hissettirdi. Onlara bana hissettirdikleri güzel duygular içinde teşekkür ediyorum. İyi bir futbolcuysanız her takımda ve her şartta oynamalısınız. Ben F.Bahçe gibi büyük bir takımda oynadım. Beni en çok zorlayan forvet oyuncusu Umut Bulut olmuştu."

'Türk halkına hayranım'


  • "Türk halkının 15 Temmuz'daki iradesi ve demokrasi mücadelesinde mücadelesine hayran kaldım. Türk halkı çok birbirine bağlı bir ülke. Ben buranın güvenli olduğunu düşünüyorum. Senegal'de veya Avrupa'da güvenlik nasılsa burada güvenlik bence aynı düzeyde. Buradan bütün yabancılara şunu söyleyebilirim burası güvenli ve buraya gelmekten korkmasınlar. Ona bakılırsa Fransa'da-Almanya'da geçen günlerde bomba patladı. Yani bu olaylar heryerde olabiliyor. Sadece Türkiye'de değil."

''F.Bahçe maçını bekliyorum''


  • "Sow burayı çok seviyor. İnsanlar burada onu çok seviyor. Tekrar döndüğü için çok mutlu oldum. Bence çok iyi bir oyuncu ve tekrar başarılı olacağını düşünüyorum. Ben de F.Bahçe ile oynayacağımız maçı sabırsızlıkla bekliyorum."






#Abdoulaye Ba
#Alanyaspor
#Fenerbahçe
8 years ago