|

Andreas Iniesta'nın iki yıllık kazancı şaşkına çevirdi

Barcelona'dan ayrılan ve Japonya'nın Vissel Kobe takımına transfer olma kararı alan Andreas Iniesta'nın yıllık kazancıyla ilgili şaşkına çeviren bir iddia ortaya atıldı.

Yeni Şafak
10:50 - 24/05/2018 Thursday
Güncelleme: 14:19 - 24/05/2018 Thursday
Yeni Şafak
Andreas Iniesta.
Andreas Iniesta.

34 yaşında Barcelona'dan ayrılan Andreas Iniesta, Japon ekibi Vissel Kobe'ye transfer oldu. İspanyol futbolcunun transferini resmen duyuran Kobe, oyuncuyla 2 yıllık sözleşme yapıldığını belirtti.

Iniesta'nın kazancıyla ilgili detaylar paylaşılmazken Avrupa basını yıldız ismin iki yılda toplam 27 milyon dolar gelir elde edeceğini iddia etti. Japonya tarihinin en en çok kazanan futbolcusu olacak olan futbolcu, eski Galatasaraylı Lukas Podolski'nin de takım arkadaşı olacak.

  • Hatırlanacağı üzere Alman yıldız Lukas Podolski de geçtiğimiz sezonun başında Galatasaray'dan ayrılarak Vissel Kobe'ye transfer olmuştu.
İlk sözleri

Sözleşme imzalarken açıklamalarda bulunan İspanyol futbolcu Andreas Iniesta, "Benim için önemli bir sınav ve çok özel bir gün. Ailem, Japonya’ya geldiği için çok heyecanlı. Birçok teklif geldi ama Kobe’nin projesi beni etkiledi" ifadelerini kullandı.



#Andreas Iniesta
#Barcelona
#Vissel Kobe
6 years ago