|

Appiah: O maçtan sonra ağladım

2005-2008 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Ganalı Appiah, şampiyonluğun kaybedildiği Denizlispor maçı ile ilgili, 'Hayatım boyunca unutamayacağım bir andı. Maç bitiminde ağladığımı hatırlıyorum' dedi.

Yeni Şafak
11:16 - 24/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 11:27 - 24/10/2015 Cumartesi
Diğer

Sarı-lacivertli takımın eski futbolcusu Appiah, Fenerbahçe'deki yılları ve yarın oynanacak derbi hakkında açıklamalarda bulundu.



Appiah'ın NTV Spor'daki açıklamaları şu şekilde:



'Maç sonu ağlamıştım'

"Denizli maçıyla ilgili çok iyi anılarım yok. Hayatım boyunca unutamayacağım bir andı o maç. Denizli kümede kalmaya çalışıyordu biz de şampiyon olmaya çalışıyorduk. Onlara saygı duyuyorum. İlk golü onlar attı. Biz beraberliği yakaladık ama olmadı. Son dakikalarda bir gol kaçırmıştım. Maç bitiminde ağladığımı hatırlıyorum."



'Volkan'la görüşemiyorum'

"Anelka, Alex ve Kezman ile görüşüyoruz. Volkan ile artık görüşemiyorum. Bir zamanlar takımdaki en iyi arkadaşlarımdan birisiydi. Tümer ile artık görüşemiyorum. Tümer çok pozitif bir insandı ve takıma çok büyük katkı yapmıştı. Her maçı kazanmak isteyen bir takımdık. Bu bizi o yıl başarılı yapan etkenlerdendi."



'Herkes derbiyi konuşuyor'

"Derbilerde çok farklı duygular oluyor. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi dünyadaki en önemli derbilerden biri. Haftalar boyunca herkes bu maçı konuşuyor. Futbolcudan tutun masözlere kadar herkes derbiyi konuşuyor. Bir yere gittiğinizde derbiyi kazanmamız gerektiğini söyleyen taraftarlar görüyorsunuz. Bu çok özel şeyler. İki taraf da bu duyguları sonuna kadar hissediyor. Bazı oyuncular maçlardan önce yemek yiyemeyecek hale geliyor. Perşembe ve cuma günü ben hep derbiyi düşünürdüm ama cumartesi günü rahat olurdum. Volkan bana hep yarın derbi var neden gülüyorsun derdi. Benim motivasyon yöntemim buydu."



'Kadıköy'de Galatasaray'ın kazanamaması normal değil'

"Galatasaray'ın uzun süredir Kadıköy'de kazanamaması açıklanabilir bir durum değil ama evinizde oynarken derbiyi kaybetmek çok zor. Büyük bir taraftar desteğiniz oluyor. Rakip için kazanmak zor olabilir. Ben de pazar günü stadyumda olup takımımı destekleyeceğim. Bakalım kim kazanacak."










#appiah
#fenerbahçe
#galatasaray
#denizlispor
9 yıl önce