|

Beşiktaş''ta 5 isim yolcu

Teknik direktör Samet Aybaba, sorunlu yıldızı Batuhan''ın yanısıra Holosko, Uğur, Mehmet Akgün ve Mehmet Akyüz''ü de Ocak''ta gönderilecekler listesine aldı

Süleyman Hatısaru
00:00 - 3/11/2012 Cumartesi
Güncelleme: 23:30 - 2/11/2012 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş''ta 5 isim yolcu
Beşiktaş''ta 5 isim yolcu

Beşiktaş''ta Batuhan Karadeniz''in Ofsporlu Rasimcan ile girdiği polemik Ocak ayında gönderilmesi düşünülen isimlerin akıbetini bir kez daha gündeme getirirken, teknik direktör Samet Aybaba da Futbol Komitesi ile görüşerek listesini sundu. Tecrübeli çalıştırıcı, beklentilerinin altında kaldığını düşünen Holosko, Uğur Boral, Batuhan, Mehmet Akgün ve Mehmet Akyüz''ün gönderilmesini istedi. Aybaba''nın raporu doğrultusunda 5 isim Ocak ayında elden çıkarılacak.

BATUHAN''A FIRÇA!

Teknik direktör Samet Aybaba''nın verdiği krediyi tüketen Batuhan''ı son Rasimcan olayı sonrası fırçaladığı öğrenildi. ''Futbolun haricinde her şeyinle gündemdesin. Sana verdiğim şansı iyi kullanamadın'' diyen Aybaba''nın Ocak ayında oyuncusunu takımda düşünmediğini açık açık yüzüne söylediği belirtildi. Öte yandan tecrübeli çalıştırıcı, formsuz Holosko ve Veli''yi de performanslarına dikkat etmeleri konusunda uyardı.

İsmail Köybaşı dönüyor!

Geçen sezon sonu milli takım kampında sakatlanan ve uzun süre sahalardan ayrı kalan İsmail Köybaşı yavaş yavaş form tutuyor. Önceki gün ilk kez takımla çalışan genç yıldız, dün tam randımanlı idman yaptı. Köybaşı''nın Mersin İY maçında ilk 18''de yer alması bekleniyor.


12 yıl önce