|

Bir tıkla 2.5 milyon Dolar

G.Saray Ku-lübü, arama motoru ve internet servis hizmetleri sunan Yandex firmasıyla sponsorluk sözleşmesi imzaladıKasasını da dolduran sarı-kırmızılılar, GSYandex Portalı üzerinden gelecek reklamların yarısını alma hakkı kazandı

Taha Güvendi
00:00 - 10/10/2012 Çarşamba
Güncelleme: 00:20 - 10/10/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Bir tıkla 2.5 milyon Dolar
Bir tıkla 2.5 milyon Dolar

G.Saray Kulübü, dünyanın önde gelen arama motorları arasında yer alan Yandex ile işbirliği anlaşması imzaladı. Sarı-kırmızılı takımın Türkiye piyasasına 1 yıl önce giren Yandex ile yaptığı sponsorluk anlaşması ile kasası da doldu. GSYandex Portalı üzerinden gelecek reklamların yarısını alma hakkı kazanan G.Saray Kulübü, reklamlar hariç 2.5 milyon Dolar elde edecek. Türk Telekom Arena Stadı''nda düzenlenen anlaşmanın imza törenine, G.Saray Başkanı Ünal Aysal ve yöneticiler Yandex Yönetim Kurulu Başkanı Arkady Volozh, Türkiye Üst Düzey Yöneticisi Bogdan Wisniewski ile Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ katıldı. Başkan Aysal, törendeki konuşmasında Yandex ile yaptıkları işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Bundan sonra diğer konularda da taraftarlarımıza ve camiamıza yakışan en iyi partnerleri getirme ve bu işbirliklerini geliştirme süreci devam edecektir'' dedi. G.Saray taraftarları, gsyandex.com ile tek sayfada takımlarının haberlerine ulaşacak ve yandex.mail''in hizmeti olarak galatasaray.net uzantılı e-posta alabilecek.

GSYandex ''En büyük F.Bahçe'' dedi

G.Saray''ın resmi internet sitesi galatasaray.org''dan ulaşılan GSYandex''e ''Türkiye'nin en büyük spor kulübü'' diye yazıldığında direkt olarak F.Bahçe Kulübü''nün resmi internet sitesinin linkini çıktı. Bu olayın ardından sosyal medya çalkalanırken G.Saraylı taraftarlar büyük tepki gösterdi.

D.Moskova''dan Elmander''e 7.5 milyon Euro

G.Saray''da Burak ve Umut''un transferinden sonra forvetteki rekabete takılan Elmander''e Rusya''nın Dinamo Moskova Kulübü''nden teklif geldi. Rus yetkililerin, 7.5 milyon Euro bonservis; oyuncuya da yıllık 3 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

Terim, Baros inadından dönecek mi?

Teknik direktör Fatih Terim''in sezon öncesi hazırlık maçlarında dahi düşünmediği Baros''a şans doğdu. Umut, Burak ve Elmander''i milli takıma gönderen G.Saray''da Terim''in milli arada S.Donetsk ve Ploiesti ile yapılacak maçlarda Çek yıldızı oynatabileceği öğrenildi.


12 yıl önce