|

Bursa'da Vega krizi

Yeşil-beyazlılar, transferde üst üste büyük şoklar yaşıyor. Bursa'ya getirilen ve kendisinden cevap beklenen isveçli Bjorn Runström'ün Alman Kaiserslaurten ile idmanlara çıkmasıyla sarsılan yeşil-beyazlılarda, bu kez kaleci Renny Vega üzüntüsü yaşanıyor. Talile çıktığı belirtilen Venezuelalı kaleciyi ulaşılamıyor.

00:00 - 16/07/2007 Pazartesi
Güncelleme: 00:28 - 16/07/2007 Pazartesi
Yeni Şafak
Bursa'da Vega krizi
Bursa'da Vega krizi

Bursaspor'da transferde üst üste büyük şoklar yaşanıyor. Kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Ali Karasu başkanlığındaki yeşil-beyazlı yönetim, anlaştığını açıkladığı isimleri avucunun içinden bir bir kaçırıyor. Daha önce Ukraynalı Kankava ve Rumen golcü Nicelua'nın gelmekten vaz geçmeleriyle zor durumda kalan yeşil-beyazlı yönetim, yeni bir kriz ile karşı karşıya kaldı. Hafta içinde Bursa'ya getirilerek tesisleri gezdirilen Fulham'ın İsveçli golcüsü Bjorn Ruström'dan cevap bekleyen Bursaspor yönetimi, bu oyuncunun Alman ikinci lig ekibi Kaiserslaurten ile idmanlara çıkmasıyla sarsıldı. Yeşil-beyazlı kulüp ikinci şokunu ise Venezuelalı kaleci Renny Vega ile yaşadı. Türkiye'ye geleceği açıklanan, uçak bileti bile gönderilen Venezuelalı kalecinin tatile çıktığı ve kendisine ulaşılamadığı ortaya çıktı.

ARTIK ZAMANIMIZ KALMADI

Bu iki futbolcunun Bursa'ya gelip gelmeyeceği netleşmezken teknik direktör Bülent Korkmaz'ın da son gelişmelerden rahatsız olduğu ifade edildi. İstediği transferlerin bir türlü gerçekleşmemesi nedeniyle büyük tedirginlik yaşayan genç çalıştırıcının yönetime, “Elinizi çabuk tutun” mesajı gönderdiği dile getirildi. Lig için geri sayımın başladığını belirten Korkmaz'ın yönetime, “Artık transferler bir an önce bitirilmeli. Çünkü ligin başlamasına az bir süre kaldı. Uyum sorununun aşılması için tüm kadro bir arada çalışmalı. Ligde sıkıntı yaşamamak için bu çok önemli. Transferde elimizi çabuk tutmalıyız” diye konuştuğu belirtildi. Yeşil-beyazlılar, bugüne kadar Kayseri Erciyes'ten Mustafa Sarp ile Kamerunlu golcü Herve Tun'u transfer edebildi. Bu arada Bursaspor, Kartepe Turnuvası'nda dün Giresunspor ile 2-2 berabere kaldı.


17 yıl önce