|

Denenecek futbolcuya kapımız kapalı

Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu Jovanoviç'in transferini yalanladı. Seric'e Rapid Wien ve Kocaeli, Cisse'ye ise Fransa'dan teklifler geldiği öğrenildi.

Engin Albayrak
00:00 - 3/01/2009 Cumartesi
Güncelleme: 03:18 - 3/01/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Denenecek futbolcuya kapımız kapalı
Denenecek futbolcuya kapımız kapalı

Beşiktaş'ın Sırbistan 2. Ligi takımlarından Srem Sremska Mitrovica'da forma giyen Borislav Jovanoviç'i gizlice İstanbul'a getirdiği ve Antalya kampında denedikten sonra sözleşme imzalattıracağı iddiaları Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu tarafından şiddetle yalanlandı. Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu söyleyen Soğancıoğlu, 'Biz denenecek futbolcu transfer etmeyiz. Beşiktaş'a kendisini ispat etmiş futbolcuların transferi sözkonusu olabilir' ifadelerini kullandı.


Bu arada Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Seric'e Avusturya'nın Rapid Wien takımı ile Süper Lig'de kötü günler geçiren Kocaelispor'un talip olduğu ortaya çıktı. Parasızlık nedeniyle futbolcularının bir bir kulübü terkettiği Körfez ekibinin Beşiktaşlı yöneticilere, 'Seric'in transfer taksidini siz ödeyin, biz oynatalım. Böylece yabancı kontenjanınızı boşaltmış olursunuz' teklifini götürdüğü belirtildi. Seric'i takımdan göndermeyi düşünen siyah-beyazlı yönetim, Kocaelispor'un bu teklifini uygun bulmadı ve geri çevirdi.

15 yıl önce