|

Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Kezman PSG'de

Fenerbahçe'nin, Sırp golcüsü Mateja Kezman'ı Fransız ekibi Paris Saint Germain'e (PSG) kiraladığı bildirildi.

İha
00:00 - 7/08/2008 Perşembe
Güncelleme: 18:01 - 7/08/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Kezman PSG'de
Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Kezman PSG'de

Fransızların saygın gazetelerinden L'Equipe'in İnternet sitesinde yer alan haberde, PSG'nin uzun süredir renklerine bağlamak istediği Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman'ı sonunda kiralık olarak transfer ettiği duyuruldu.


Gazete, Sarı-lacivertlilerin Kezman'ı PSG'ye satış opsiyonu Fransız ekibinde olmak üzere 1 yıllığına kiraladığını aktardı.


Haberde ayrıca, PSG'nin Kezman'ı transfer etmesi halinde bir yıl sonunda Fenerbahçe'ye 4 milyon euro ödemek zorunda olacağı ve yapılacak olası sözleşmenin de 2011 yılına kadar geçerli olacağı belirtildi.


Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, futbolcu Mateja Kezman'ın Paris Saint Germain'e verildiği yönünde haberlerin gerçeği yansıtmadığını, Fransız kulübün henüz Sırp futbolcu için yapılan teklife yanıt vermediğini açıkladı.


Bazı internet sitelerinde Kezman'ın Fransız takımına gönderildiği biçiminde yer alan haberler üzerine kulüpten yapılan açıklamada, 'Kulübümüz ile Paris Saint Germain arasında süren görüşmelerde, kulübümüzün yaptığı teklife karşılık henüz bir geri dönüş olmamıştır. Dolayısıyla anlaşma sağlandığı ve Kezman'ın gönderildiği şeklindeki bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır' denildi.

16 yıl önce