|

Guti Beşiktaş'ta

Real Madrid'ten serbest kaldığına dair yazıyla gelen tecrübeli oyuncu ile dün ilk kez yüz yüze görüşen Başkan Demirören ve yöneticiler, transferi mutlu sonla bitirdi. Bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşmeye imza atan Guti, bugün İstanbul'da olacak, Vikingur maçını İnönü Stadı tribünlerinden izleyecek

Engin Albayrak
00:00 - 15/07/2010 Perşembe
Güncelleme: 00:46 - 15/07/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Guti Beşiktaş'ta
Guti Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Ricardo Quaresma'dan sonra bir transfer bombasını daha patlattı. Siyah-beyazlılar Real Madrid'in ünlü oyuncusu Guti Hernandez'i dün resmen renklerine bağladı. Madrid'de bulunan başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerin Real Madrid'den serbest kaldığına dair yazı alan yıldız oyuncuyla dün bir araya gelerek transferi mutlu sonla bitirdi. Bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşmeye imza atan İspanyol futbolcu, bugün Demirören'in özel uçağıyla Madrid'den İstanbul'a gelecek. 33 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız futbolcu, sezonun ilk resmi maçı olan Vikingur karşılaşmasını İnönü Stadı tribünlerinden izleyecek. Öte yandan Guti daha İstanbul'a gelmeden Beşiktaşlı taraftarlarda heyecan oluşturdu. Transfer haberini duyan siyah-beyazlılar kulübün internet sitesine akın edince site çöktü.

SIRADA RAUL VAR

Guti'yi Kartal yapan siyah-beyazlı yönetim, santrfor transferi için Raul ile yaptığı görüşmeleri sürdürüyor. İspanyol yıldız ile anlaşma zemini arayan yöneticiler, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayan eşini iknaya çalışıyor. Guti ile birlikte bugün yurda dönecek yönetimin Raul ısrarını sürdüreceği, transferi sonlandırmaya çalışacağı öğrenildi.

KİM GİTSİN?

Transferde hızlı ilerleyen Beşiktaş'ta bu durum sıkıntı oluşturuyor. Guti'yle birlikte kadrosunda 13 yabancısı olan Beşiktaş'ta şimdi “kim gidecek” sorusu ortaya çıktı. Transferin yanısıra kontenjan boşaltma çalışmalarını da sürdüren yönetim, takımdan gönderilicekler konusunda teknik direktör Schuster'in raporunu bekliyor. Schuster'in Vikingur maçı sonrası son bir kez değerlendirme yapacağı ve gidecekleri belirleyeceği kaydedildi.



14 yıl önce