|

Konyaspor Lawal''ı bitiriyor

Yeşil-beyazlılar, Mersin İdmanyurdu''nun 23 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusunu transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı

.
00:00 - 17/01/2014 Cuma
Güncelleme: 00:07 - 17/01/2014 Cuma
Yeni Şafak
Konyaspor Lawal''ı bitiriyor
Konyaspor Lawal''ı bitiriyor

Barcelona ve Arsenal gibi kulüplerin formasını giyen Alexander Hleb''i kadrosuna katarak ara transfere flaş bir giriş yapan Torku Konyaspor durmak bilmiyor. Orta sahaya transfer yapmak istiyen yeşil-beyazlı kulüp, PTT 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu''nda forma giyen Nijeryalı Raheem Adewole Lawal''ı transfer etmek için girişimlere başladı. Konyaspor, Güney ekibiyle alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Lawal ile prensipte anlaştı. 23 yaşındaki oyuncunun borservisi konusundaki pürüzleri giderdikten sonra Torku Konyaspor ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Bu arada yeşil-beyazlıların yeni transferi Hleb ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

Hikmet Karaman transfer istedi

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligde tutunabilmeleri için en az 4 tane nokta transfer yapmaları gerektiğini söyledi. Takım olarak kendilerini ikinci yarı zorlu bir dönem beklediğini belirten Karaman, ''4 tane transfer yaparsak ligi sallarız, aksi halde lig bizi sallar. Korkulu rüya görürüz. Bu konuda yönetimimiz sıkı bir şekilde çalışıyor. Ben de neticeyi bekliyorum'' diye konuştu.


10 yıl önce