|

Trabzon'a 7 yeni tesis

Trabzon’a yapılacak spor yatırımlarıyla ilgili şehrin idarecileri ile bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 'Tarihin, kültürün, tabiatın şehri Trabzon. Trabzonumuz adına yeni yatırımları, yeni çalışmaları birlikte addedeceğiz' dedi.

Haber Merkezi
09:04 - 12/03/2021 Cuma
Güncelleme: 09:16 - 12/03/2021 Cuma
Yeni Şafak
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla, Trabzon’a yapılacak spor yatırımlarıyla ilgili protokol imzalandı.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla, Trabzon’a yapılacak spor yatırımlarıyla ilgili protokol imzalandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda, Trabzon’a yapılacak spor yatırımlarıyla ilgili şehrin idarecileri ile bir araya gelinerek, Gençlik ve Spor Yatırımları protokolüne imza atıldı. Protokole Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Trabzon Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve il başkanları katıldı.

"Trabzon’un tümünü kuşatan bir protokol"

Trabzon halkının spora olan ilgisine değinen Kasapoğlu, “Bugün günlerden Trabzon. Tarihin, kültürün, tabiatın şehri Trabzon. Trabzon tüm halkıyla gençliğin enerjisini iyi şekilde ortaya koyan herkesin gıptayla baktığı halka sahip bir şehir. Sadece futbol değil, pek çok spor alanına hep iddiası olan, herkesin bu konuda ilgisinin en üst düzeyde olduğu bir spor şehri. Trabzonumuz adına yeni yatırımları, yeni çalışmaları birlikte addedeceğiz. Trabzon’un tümünü kuşatan bir protokolü hep birlikte addedeceğiz. Tüm yatırımlarımızın Trabzonumuz için, halkımız, değerli gençlerimiz ve kadınlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

  • "Trabzon halkı çok ilgili"
  • Şehre yapılacak yatırımlardan da bahseden Kasapoğlu, “Bugün pek çok yeni tesisin imzası var. Bunların içerisinde fitness salonlarından gençlik merkezlerine, basketbolda 10 bin pota kapsamına kadar Trabzonumuza armağan edeceğiz. Devasa yatırımlarımız var. Trabzon’da gençlik merkezi olamayan ilçemiz kalmayacak dedik. 7/24 çalışmasını arzu ettiğimiz tüm imkanlarımızı inşallah yine bugün imza attığımız attığımız gibi tüm halkımızı, gençlerimizi, kadınlarımızı işin içine hızlı bir şekilde almayı arzu ediyoruz. Az önce Trabzon Belediye Başkanımızın ifade ettiği gibi Sporcu Performans Merkezi, ülkemizin yine en önemli merkezlerinden bir tanesi olacak. Tabii ki Trabzon tüm halkıyla spora ilgisi en yüksek sevilerde olan illerimizden bir tanesi. Bu manada da bizim ‘kadın odaklı spor’ politikamız Trabzon için ayrı bir önem taşıyor. Ben bu noktada da inanıyorum ki kadınlar spora daha çok erişecek. Sporu tabana yaymak, bakanlığımızın en önemli politikalarından bir tanesi” şeklinde konuştu.

#Gençlik ve Spor Bakanı
#Mehmet Muharrem Kasapoğlu
#Trabzon
3 yıl önce