|

Facebook 2016 yılının en iyi oyunlarını açıkladı

Facebook 2016 yılının en iyi oyunlarını açıkladı. Facebook resmi blog sitesinde yayınlanan listede birçok kategoride en iyi 3 oyun ve ayrıntıları kullanıcılarla paylaşıldı.

Yeni Şafak
14:56 - 26/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:19 - 26/12/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Facebook 2016 yılının en iyilerini açıkladı.
Facebook 2016 yılının en iyilerini açıkladı.

Dünyanın en büyük sosyal medya sitesi olan Facebook, aynı zamanda ayda 550 milyondan daha fazla kullanıcısına oyun hizmetleri sunuyor. Sosyal medya platformunun bizlere sunduğu oyunlar arasından en iyileri her yıl yetkililer tarafından belirleniyor ve belirli ödüller alıyorlar. Facebook'un 2016 Yılının En İyi İnternet Oyunu ödülünün sahipleri ortaya çıktı.



Facebook 2016'nın en iyi oyunları listesi resmi blog sitesinde yayınlanan yazıyla ortaya çıktı. Yılın Oyunu ödülünü Gardenscapes – New Acres kazandı. Yapımcılığını Township oyunu ile tanınan Playrix Games stüdyosunun üstlendiği son zamanların popüler oyunlarından biriydi.



2016 Yılının En İyi İnternet Oyunu ödülünün ise toplamda 8 kazananı bulunuyor. Bejeweled Stars ve Poker Heat gibi oyunların da bulunduğu listede, League of Angels II öne çıkıyor. İnternet tarayıcısı tabanlı, sıra temelli bir fantastik çoklu oyuncu rol yapma oyunu olan bu oyun, 2014 yılında En İyi Yeni Oyun ödülünü de kazanmıştı. Çıkışını gerçekleştirdiği günden bu yana gerek oyuncuların tanıtımı gerek ise verilen reklamlar ile birlikte oyuncu sayısını gittikçe artıran League of Angels II, olgunlaşmış bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.



Mobil oyunlar arasında ise Pokémon GO ile Crash Royale oyunları ön plana çıkıyor. Facebook'un oyun kütüphanesi olan ve bilgisayar üzerinde kullanılabilen Gameroom uygulaması içinde en iyi oyunlar seçildi. Critical Ops ve Game of Dice oyunları bu listede kendine yer bulan oyunlardan bazıları.



Facebook tarafından seçilen 2016 yılın oyunları tam listesine

ulaşabilirsiniz.











#Facebook
#2016
#En iyi oyunlar
7 yıl önce