|

Çirkin İtalya

İslam düşmanı İtalyan Belediye Başkanı Luigi Brugnaro, Venedik’te aldıkları bazı kararları açıkladı. Müslümanları ‘terör’le bağdaştıran Brugnaro, Venedik’in San Marco Meydanı’nda ‘Allahu ekber’ diye bağıran herkesin vurulacağını söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/08/2017 пятница
Güncelleme: 02:57 - 25/08/2017 пятница
Yeni Şafak
​Çirkin İtalya
​Çirkin İtalya

İtalya’nın turistik bölgelerinden Venedik'in Belediye Başkanı Luigi Brugnaro, ‘terörle mücadele’ adıyla alınan İslamofobik kararları açıkladı. İslam düşmanı başkan, polise, ‘Allahu Ekber’ diye bağırdığını duyan kişiyi vurma emri verdiğini belirtti. Brugnaro, son zamanda yaşanan terör eylemleriyle de dalga geçerek, “1 sene önce 4 adım derdim, ama şimdi 3 adımdan sonra vurulacaklar diyorum” dedi.

KÜSTAHLIĞA DEVAM ETTİ

Brugnaro ayrıca “Allah’ın yanına gitmek istediklerini söylediler. Bu yüzden onları köprüden fırlatmadan, doğrudan Allah’a göndereceğiz. Onları vuracağız” diyerek küstah ifadeler kullandı. Brugnaro’nun bir mevkidaşıyla gülerek şakalaşmasına, sosyal medyadan tepki yağdı. İtalyan basını ise Brugnaro’nun bu sözlerinin salonda alkış ve gülüşmelerle karşılandığını yazdı.

#İtalya
#Venedik
#İslamafobi
7 лет назад