13:39, 20/10/2020, SalıG: Güncelleme: 13:44, 20/10/2020, Salı
7'nci Çanakkale Bienali çevrimiçi ziyarete açıldı: 31 sanatçıdan düşündüren eserler
“Takımyıldız” başlıklı 7'nci Çanakkale Bienali sergileri 19 Eylül'de açıldı. 20 Ekim'den itibaren de bir ay süreyle çevrimiçi olarak ziyaret edilebilecek. Bienal, 31 sanatçının farklı kavramsal çerçeveler ve kurgular etrafında bir araya getirilen eserlerinden oluşuyor.
19 Eylül’de açılışı yapılan “Takımyıldız” başlıklı 7. Çanakkale Bienali sergileri, 20 Ekim’den itibaren bir ay süreyle çevrimiçi olarak ziyaret edilebilecek.

CABININ küratörlüğünde Mahal’de gerçekleşen “Neye Benziyor?”, Azra Tüzünoğlu küratörlüğünde Kırmızı Konak ve Korfmann Kütüphanesi’ne yayılan “Hasarlı veya Tahrip Edilmiş: Kültür” ile Troya Müzesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Agah Uğur Koleksiyonu seçkisi “Hiç İstemeden ama Seve Seve” başlıklı sergiler, Çanakkale Bienali web sitesinden çevrimiçi erişime açıldı.

Dört hafta süreyle Pandemi ile mücadele önlemleri gözetilerek oluşturulan program çerçevesinde ziyaretçilerle buluşturulan 7. Çanakkale Bienali, 31 sanatçının farklı kavramsal çerçeveler ve kurgular etrafında bir araya getirilen eserlerinden oluşuyor.

Birbiriyle kesişen ve etkileşen ilişkileri, iş birliklerini, paylaşımları ve iletişimleri odağına alan bienalin 4 mekâna yayılan sergileri bir ay süreyle ziyaret edilebilecek. Detaylar www.canakkabienali.com adresinde.

Sergilerde ziyaret edilebilecek bazı eseler ise şöyle:













Başlıklar :7. Çanakkale Bienali
