|

Ankara'da okul saatleri açıklandı

Ankara'da okul saatlerindeki yeni düzenlemeler açıklandı. Valilikten yapılan açıklamada, ikili eğitimde okulların saat 07:50'de, tam gün eğitimde okulların saat 8:30'da açılacağı bildirildi. İstanbul'da da geçtiğimiz günlerde okul saatleri açıklanmıştı.

Yeni Şafak
10:52 - 16/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 13:58 - 16/09/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Ankara Valiliği, okulların saat kaçta açılacağını açıkladı.
Ankara Valiliği, okulların saat kaçta açılacağını açıkladı.

Ankara Valiliği, okulların saat kaçta açılacağı ile ilgili kararları açıkladı.

Valilik; okulların, öğrenciler için en uygun saatlerde açılmasını sağlamak amacıyla, okul idarecileri, veliler ve servis işletmecileri odası ile de istişare edilerek alınan kararları açıkladı.

  • İkili eğitim yapan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerin sabah en erken 07:50'de, tam gün eğitim yapan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerin sabah 08:30'da açılmasına karar verildiği belirtildi.

Ayrıca, iklim şartları ve güneşin doğuşundaki değişime göre okulların açılış ve kapanış saatlerinin tekrar gözden geçirileceği bildirildi.

İstanbul'da da okul saatleri açıklanmıştı

İstanbul'da ilk ve orta öğretimde sabah okul başlangıç saatleri de geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. İstanbul Valiliği, ikili eğitim yapılan anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda en erken 08.00'da ders başı yapılacağı bildirilmişti.

#Ankara
#Okul
7 yıl önce