|

Cemal Kaşıkçı'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de İstanbul'da bulunan Suudi Arabistan konsolosluğuna girmeden önceki son görüntülerini ortaya çıktı. Görüntülerde Kaşıkçı'nın elinde bulunan bir kağıdı görevliye uzattığı görülüyor.

Yeni Şafak
09:50 - 22/10/2018 Monday
Güncelleme: 10:14 - 22/10/2018 Monday
Diğer
Kaşıkçı, konsolosluğa girmeden önce nişanlısıyla konuşmuş.
Kaşıkçı, konsolosluğa girmeden önce nişanlısıyla konuşmuş.

Cemal Kaşıkçı'nın Suudi konsolosluğuna girmeden önceki son görüntüleri yayınlandı.

TRT World'ün ulaştığı görüntülere göre; Kayıt 2 Ekim saat 13.13’te başlıyor. Kaşıkçı bu dakikada güvenlik kamerasının görüş alanına giriyor.

Görüntülerde bariyerden geçen Kaşıkçı'nın elinde bulunan bir kağıdı görevliye uzattığı görülüyor.

Kaşıkçı konsolosluğa girerken üzerinde; siyah bir ceket, açık gri gömlek ve gri pantolon olduğu görülüyor.

Kaşıkçı daha sonra bariyerlerin yanına gidiyor ve nişanlısıyla konuşuyor. Görüntülerin devamında ise Kaşıkçı'nın görevli tarafından dedektörle arandığı görüldü.

Son görüntüdeyse Kaşıkçı’nın konsolosluk binasına doğru yürüdüğü görülüyor.

Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle son bulan gizem dolu süreç

İstanbul'daki Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması tüm dünyayı şaşkına çevirdi. Riyad-Kahire-Dubai bağlantılı özel jetlerin İstanbul'a gelmesi, Kaşıkçı'nın kolundaki akıllı saatle irtibatın kesilmesi, Suudi Arabistan'dan gelen 15 kişilik özel TİM ve Suudilerin cinayeti kabul etmesine rağmen cesedin yerini bilmiyoruz açıklamaları... Tüm bu gizemli olaylar, Türkiye de olduğu gibi dünya kamuoyunda da geniş yankı uyandırdı. Kaşıkçı'nın Konsolosluğa gittiği ilk tarih 28 Eylül'den bu yana yaşananları sizler için
derledik.
#Cemal Kaşıkçı
#Görüntüler
5 years ago