|

Erken seçim isteği örtülü operasyon: Türk milleti bu tuzağa düşmez

MHP lideri Bahçeli, muhalefetin dillendirdiği erken seçim tartışmalarının, bazı ülkelerin örtülü operasyonu olduğunu söyledi. Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun zorlaması kimlerin talebidir? Biden’ın dümen suyuna giren Kılıçdaroğlu, gaza geliyor. Türk milleti böyle bir tuzağa düşmeyecektir. Seçimler 2023 yılında yapılacaktır” dedi.

Nur Banu Aras
00:00 - 2/06/2021 Çarşamba
Güncelleme: 04:11 - 2/06/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli erken seçim tartışmalarının dış güçlerin operasyonu olduğunu belirterek seçimlerin zamanında yapılacağını söyledi. Bahçeli, özetle şunları söyledi:

  • Çok değil, 2020 yılının farklı tarihlerinde erken seçime karşı olduklarını, buna gerek duymadıklarını sürekli vurgulayan Kılıçdaroğlu’na ne olmuş, nereye kaybolmuştur?
    Bir yıl içinde değişen veya değiştiği söylenen nedir? Kılıçdaroğlu’nun erken seçim zorlaması kimlerin talebi, hangi karanlık mahfillerin siparişidir?
    FETÖ’cülerin altı aylık süre içinde Kılıçdaroğlu’nun iktidarını dillendirmeleri, birden bire mayıs ayının ilk haftasından itibaren hükumet üyelerini hedefine alan iftira kampanyaları erken seçim dayatmasıyla yakından bağlantılıdır.

BIDEN’IN GAZINA GELİYOR

ABD’nin bazı Körfez ülkeleriyle hain bir senaryo üzerinde kafa yorduğuna dair iddialar havalarda uçuşmaktadır.
BAE’den İsrail’e kadar Türkiye’yi köşeye sıkıştırmayı, bölgesel yükselişinin önünü kesmeyi amaçlayan ülkelerin örtülü operasyonları, asimetrik tahrikleri anlaşıldığı kadarıyla şiddet ve yoğunluk kazanmıştır.
Kılıçdaroğlu ve diğer yandaşları bu operasyonların siyaset ayağıdır. Biden’ın dümen suyuna giren, gazına gelen, kanlı teknesine binen Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin, erken seçim isteği sahibinin sesi, melanetin sözüdür. Türk milleti böylesi bir tuzağa kesinlikle düşmeyecektir.


MAFYA RUH İKİZİ

  • Mafyayı Cumhur İttifakı’nın üçüncü ortağı gören Kılıçdaroğlu yine yalan makinesi olmakla kalmıyor, organize suç şebekelerinin nefesi, terör örgütlerinin neşesi, Türkiye düşmanlarının da nesnesi olduğunu görmüyor, göremiyor.
    Kılıçdaroğlu masal anlatmasın, ruh ikizi haline dönen mafyaya baksın. Sayın Kılıçdaroğlu, fazla heveslenme, fazla celallenme, fazla zorlama, fazla hesap hatası yapma, ülkemizin erken seçim diye bir gündemi yoktur, bunu da kiralık aklından sakın çıkarma.
    Cumhur İttifakı’nın ortak iradesi nettir, nitekim Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır. Bugünden itibaren de seçimlere 754 gün kalmıştır.

PASI ALIP SAHAYA İNDİ

ABD Başkanı olmadan önce Joe Biden’in, 17 Ocak 2020’de, The New York Times Gazetesi’ne verdiği demeçte, Türkiye’deki muhalefeti desteklemeleri gerektiğini ifade etmesi, zillet ittifakına atılmış pastır. Kılıçdaroğlu bu pası almış, Türkiye’nin kalesine gol atmak için sahaya inmiştir.

  • Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e tahammülsüzlük, lamı cimi yok Türkiye Cumhuriyeti’ne tahammülsüzlüktür.
    Bunlar iyi araştırılmalıdır, maksatları derinlemesine tahlil edilmeli, gizli FETÖ’cü olup olmadıkları mutlaka incelenmelidir.
#MHP
#Biden
#Kılıçdaroğlu
#ABD
#Mustafa Kemal Atatürk
#FETÖ
3 yıl önce