İstanbul Valiliği: Ağır taşıtların ve kuryelerin trafiğe çıkışı yasaklandı
08:55, 19/01/2026, PazartesiG: Güncelleme: 09:03, 19/01/2026, Pazartesi
Yeni Şafak

İstanbul Valiliği, kar yağışının yoğunlaşması ve hava koşullarının trafik güvenliğini riske atması nedeniyle kuryeler ve ağır taşıtlar için yasak getirdi.
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle saat 10.00’dan itibaren ağır taşıtların ve kuryelerin trafiğe çıkışları yasaklandı.
İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent beyaza büründü. İstanbul Valiliği de kar yağışı nedeniyle bir takım önlemler aldı. Valilikten yapılan açıklamada, " İlimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle 19.01.2026 Pazartesi günü saat 10.00’dan itibaren ağır taşıtların ve kuryelerin trafiğe çıkışı, 2. bir talimata kadar yasaklanmıştır" denildi.

Gündem
İstanbullular sabah yoğun kar yağışıyla uyandı: Tüm şehir beyaza büründü

Gündem
İstanbul'da kar yağışı trafiği kilitledi: Yoğunluk yüzde 81

Hayat
Tatil karla şenlendi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.