|

Bursa 4.3'le sallandı: Çevre illerden de hissedildi

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi. Depremin ardından Bursa Valisi Yakup Canbolat Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, "4.3 şiddetindeki deprem nedeniyle yapılan araştırma sonucunda herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır" ifadelerini kullandı.

17:15 - 22/03/2022 Salı
Güncelleme: 17:45 - 22/03/2022 Salı
Diğer
Arşiv
Arşiv

Bursa, bir kez daha deprem ile sallandı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika verilerine göre,
Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde saat 17.10'da 4.3 büyüklüğünde
bir deprem oldu. AFAD, Bursa'daki depreme ilişkin bilgi notu paylaşırken depremin derinliğini 7 km olarak kamuoyuna duyurdu.

KANDİLLİ'DEN SON DAKİKA BURSA DEPREMİ AÇIKLAMASI
AFAD ile beraber Kandilli Rasathanesi de depreme ilişkin açıklama yaptı. Kandilli, depremin merkez üssünün Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi olduğunu bildirirken
büyüklüğünü 4.2; derinliğini ise 7.4 km
olarak ilan etti.

İSTANBUL'DAN HİSSEDİLDİ

Bursa'da meydana gelen deprem, kent genelinde birçok ilçede hissedilmesinin yanı sıra İstanbul'un çeşitli ilçelerinden de hissedildi. Deprem nedeniyle kısa süreli bir panik yaşandı.

SABAH SAATLERİNDE DE SALLANMIŞTI

Depremin merkez üssü ilçesi Mustafakemalpaşa, bu sabah saatlerinde de sallanmıştı. Saat 07.22'de, ilçede 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.

"OLUMSUZ BİR DURUMLA KARŞILAŞILMAMIŞTIR"

Depremin ardından Bursa Valisi Yakup Canbolat Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Vali Canbolat, "
Kıymetli Bursalı hemşehrilerim, Mustafakemalpaşa ilçemizde saat 17:10 da olan 4.3 şiddetindeki deprem nedeniyle yapılan araştırma sonucunda herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.
"

#bursa
#istanbul
#deprem
2 yıl önce