|

60 kilo veren Hakan Aysev'i görenler tanıyamıyor

YouTube'da yayınlanan bir programa konuk olan Hakan Aysev, geçirdiği tüp mide ameliyatının ardından 60 kilo verdiğini söyledi. İnsanların sokakta kendisini tanıyamadığını söyleyen Hakan Aysev, kilo verme sürecini esprili bir dille anlatarak, "İçimden bir insan çıktı" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
10:27 - 8/12/2017 Cuma
Güncelleme: 10:44 - 8/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
Operacı Hakan Aysev, tüp mide ameliyatı ile fazla kilolarından kurtuldu.
Operacı Hakan Aysev, tüp mide ameliyatı ile fazla kilolarından kurtuldu.

Youtube’da yayınlanan “Hadi Be” programına konuk olan Hakan Aysev, geçirdiği tüp mide ameliyatının ardından 60 kilo verdiğini de söyledi. “İçimden bir insan çıktı” diye espri yapan Aysev, sokakta karşılaştığı insanların kendisini tanımakta zorlandığını şu sözlerle anlattı:

  • “Geçen gün benzin alıyordum. Çocuk benzini dolduruyor, yandan yandan da bana bakıyor. ‘Ağabey bir şey soracağım, senin meslek ne?’ dedi. ‘Ne oldu, birine mi benzettin?’ dedim, ‘Ya bizim bir operacı var ya, ona çok benziyorsun’ dedi. ‘Benzettiğin adama bak!’ dedim; ‘Benim bu yakışıklılığım nerede, o adam nerede!”

Aysev, oyunculuğa sıcak baktığını söyleyerek, “Onlar henüz beni keşfetmedi. ‘Baba’ dizisinin Türk versiyonu çekilecekti, o zaman bir teklif gelmişti ama prodüksiyon daha sonra olmadı. Dönem işinde veya bir mafya babasını seve seve oynayabilirim. Oyunculuk bana yabancı değil" dedi.


#Hakan Aysev
#Opera
6 yıl önce