|

Hiranur Derneği olarak Afrika’daki kardeşlerimize umut olmaya gidiyoruz

HİRANUR DERNEĞİ, HER RAMAZAN OLDUĞU GİBİ YİNE İLİM TALEBELERİNE VE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SOFRALAR KURUYOR.

16:38 - 3/05/2019 Cuma
Güncelleme: 16:40 - 3/05/2019 Cuma
Yeni Şafak
Hiranur Derneği
Hiranur Derneği

Hiranur Derneği olarak Ramazan ayında yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin bağışlarını ulaştıracak.

2019 Ramazan Kampanyasını “İYİ İNSANLAR İYİ Kİ DE VARLAR” diyerek çıktığı bu yolda Ramazan-i Şerifte hayırseverlerin bağışladığı Zekat-Fitre-Fidye yardımlarını yurtiçi ve yurtdışında ilim talebelerine ve ihtiyaç sahiplerine HİRANUR DERNEĞİ hazırlamış olduğu Zekat Zarfı, Kumanya Kolisi ve yeryüzü sofraları kurmayı hedefliyor.

Yurtiçinde Hiranur Derneği bünyemizde bulunan 1000 ilim talebesinin ve ihtiyaç sahipleri için yeryüzü sofraları kuracağız.

Yurtdışında ise Afrika CAD ülkesindeki aşevinde o bölgedeki ilmi müesselvin ve muhtaç aileler için yeryüzü sofraları kuracağız.

Hayırseverleri, yeryüzü sofralarına 15 tl veya daha fazla katkıda bulunarak bir ihtiyaç sahibinin veya 1 medresenin iftarını karşılayabilir.

Hiranur Derneği 2018 yılında Ramazan-ı Şerifte neler yaptı?

Ramazan-ı Şerif ayında hayırseverlerin vakfımıza yapmış olduğu zekat bağışlarını bünyemizde bulunan 750 ilim talebesi ve yetimlere mübarek gün olan Kadir gecesinde elden dağıtımını gerçekleştirdik.

Hayırseverler aracılığıyla 50 Bin kişiye iftar sofrası kuruldu.

Her sene olduğu gibi bünyemizde bulunan yetim ve ilim talebelerine hayırseverlerin vermiş olduğu zekatları ve sadakaları bayram harçlığı olarak dağıttık.

#hiranur derneği
5 yıl önce