|

Konyaspor Fenerbahçe maç özeti izle! Konyaspor FB geniş özet

Konyaspor Fenerbahçe maç özetini sizler için hazırladık. Süper Lig’de kendi evinde Fenerbahçe’yi ağırlayan Konyaspor, rakibine 1-0 yenildi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe, puanını 6’ya yükseltti ve puan durumunda 11. sıraya yerleşti. İşte Konyaspor Fenerbahçe maç özeti.

Yeni Şafak
08:49 - 17/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 08:54 - 17/09/2018 Pazartesi
Diğer
Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor'u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor'u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Konyaspor Fenerbahçe özeti beIN Sports’ta. Süper Lig’de Fenerbahçe deplasmanda zorlu rakibi Konyaspor ile karşılaştı. Zaman zaman net pozisyonlara giren sarı lacivertli takım, aradığı golü 67. dakikada Elif Elmas ile buldu.

Maç özeti nasıl izlenir?

Sizlere vereceğimiz bağlantılar ile maç özetini kolaylıkla izleyebilirsiniz.

Maça ait notlar

Cocu, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasındaki Kayserispor maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Hasan Ali Kaldırım, Reyes, Mehmet Ekici, Valbuena ve Eljif Elmas'ın yerine İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Jailson Marques Siqueira, Yassine Benzia ve Aatıf Chahechouhe'yi ilk 11'de sahaya sürdü.

Fenerbahçe, karşılaşmaya Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Neustaedter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Jailson, Mehmet Topal, Ayew, Benzia, Chahechouhe ve Slimani ilk 11'i ile çıktı.

Öte yandan, Benzia ve Jailson sarı-lacivertli formayı ilk kez resmi maçta giydi.

Fenerbahçe taraftarlarına ayrılan tribünlerin büyük çoğunluğunun dolduğu görüldü.

- Atiker Konyaspor'da 2 değişiklik

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da geçen hafta Evkur Yeni Malatyaspor ile yaptıkları maçın 11'ine göre takımını 2 değişiklikle sahaya sürdü.

Tecrübeli teknik adam, Evkur Yeni Malatyaspor maçının ilk 11'inde yer alan Fofana ve Vedat Bora'nın yerine Ömer Ali Şahiner ve Jahovic'i ilk 11'e dahil etti.

Atiker Konyaspor karşılaşmaya Serkan Kırıntılı, Skubic, Selim Ay, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Jonsson, Jevtovic, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Yatabare ve Jahovic ilk 11'i ile başladı.

Yeşil-beyazlı ekipte, sakatlıkları nedeniyle Abdou Razack Traore, Volkan Fındıklı, Amir Hadziahmetovic, Malick Evouna, Eren Albayrak ile kadro dışı kalan Imoh Ezekiel forma giymedi.

Süper Lig'de namağlup takım kalmadı

Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında Atiker Konyaspor'un Fenerbahçe'ye 1-0 yenilmesiyle ligde bu sezon namağlup olan takım kalmadı. Süper Lig'in 5'inci haftasında evinde Fenerbahçe'ye Eljif Elmas'ın golüyle mağlup olan Atiker Konyaspor, bu sezonki ilk mağlubiyetini alarak 'Süper Lig'de bu sezon tek namağlup olan takım' unvanını elinde tutamadı.

KASIMPAŞA HEM LİDERLİĞİ, HEM DE NAMAĞLUP UNVANINI TT STADI'NDA BIRAKTI

Ligin 5'inci haftasına namağlup olarak giren Kasımpaşa, Kayserispor ve Atiker Konyaspor, bu unvanlarını bu hafta oynadıkları mücadeleler ile kaybettiler. Sezona fırtına gibi başlayan ve 4'te 4 ile 5'inci haftaya lider giren Kasımpaşa, Galatasaray'a deplasmanda 4-1'lik mağlup olarak hem liderlik koltuğunu rakibine kaptırdı, hem de ilk mağlubiyetini tattı.

SAĞLAM'IN ÖĞRENCİLERİ, İZMİR DEPLASMANINDAN NAMAĞLUP ÇIKAMADI

Sezona ilk 4 haftada aldığı 2 galibiyet ve 2 beraberlik ile başlayan, deplasmanda Fenerbahçe'yi mağlup etme başarısı gösteren Ertuğrul Sağlam'ın takımı Kayserispor da 5'inci haftada namağlup unvanını kaybeden bir diğer takım oldu. Sarı kırmızılı ekip deplasmanda Göztepe'ye 2-0 mağlup olarak bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı.

ATİKER KONYASPOR İLK MAĞLUBİYETİNE ENGEL OLAMADI

Kasımpaşa ve Kayserispor'un ilk mağlubiyetlerini almasının ardından bugün Fenerbahçe mücadelesine tek namağlup takım olarak çıkan Atiker Konyaspor'un serisi de sarı lacivertli takıma karşı son buldu. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri kendi sahasında Fenerbahçe'ye tek golle mağlup olmaktan kurtulamazken, bu sonuçla namağlup unvanını da kaybetmiş oldu. Konyaspor'un da mağlup olmasıyla birlikte, bu sezon Süper Lig'de namağlup olan takım kalmadı


#Fenerbahçe
#Konyaspor
#Maç özeti
6 yıl önce