|

Ahmet Ümit'e Melvin Jones ödülü verildi

Uluslararası Lions Kulüplerinin kurucusunun adını taşıyan ödülün bu yılki sahibi ise Türk edebiyatına polisiye roman türünde eserler kazandıran Yazar Ahmet Ümit oldu.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 21/11/2013 Perşembe
Güncelleme: 11:07 - 21/11/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Ahmet Ümit'e Melvin Jones ödülü  verildi
Ahmet Ümit'e Melvin Jones ödülü verildi

Genel anlamda uluslararası iş birliği ve toplumun katılımı ile gönüllü hizmetler vererek, insanlığın ihtiyaçları için tüm insanlar arasında bir anlayış ruhu yaratma ve geliştirme amacıyla çalışmalar yapan Lions Kulüpleri tarafından her yıl yapılan değerlendirmeler sonucunda verilen Melvin Jones Ödülü sahibini buldu.

118-Y İstanbul Anadolu Yakası 9. Bölge Kulüpleri tarafından düzenlenen ve 12 Kasım 2013 Salı günü, gerçekleşen ödül törenine katılan Ahmet Ümit, Melvin Jones Ödülü''nü 118-Y Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Selva Ülgen''in ellerinden aldı.

Ödül töreninde Ahmet Ümit''in hayat öyküsü de bir sunumla konuklara aktarıldı. Dünya genelinde gönüllü hizmetler ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren etkin bir sivil toplum kuruluşu olan Lions''un en büyük hizmet ödülü olan Melvin Jones Ödülü, insanlığa ve toplumun kalkınmasına katkıda bulunan, şefkat ve paylaşımcılık özelliklerine sahip, toplum tarafından beğenilen sosyal projeleri olan kişilere veriliyor.


10 yıl önce