|

Kocaeli'de yarın okullar tatil mi? Kocaeli Valiliğinden açıklama geldi!

Kocaeli'de yarın (30 Aralık Cuma) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorusunun yanıtın haberimizde sizlerle paylaştık. Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ve il genelinde kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi. Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamayı haberimizde sizlere sunuyoruz. İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
17:42 - 29/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:46 - 29/12/2016 Perşembe
Diğer

Kocaeli'de yarın (30 Aralık Cuma) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorusunun yanıtın haberimizde sizlerle paylaştık.



Kocaeli'de yarın okullar tatil mi?

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki anaokulları, ilk, orta, lise ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 30 Aralık Cuma günü ara verilmesinin uygun görüldüğü belirtildi. Açıklamada ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağı ifade edildi.



- KOÜ'de tatil


Kocaeli Üniversitesi'nden (KOÜ) yapılan açıklamada da olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün tüm akademik birimlerde ikinci öğretime, yarın da tüm birimlerde birinci ve ikinci öğretime ara verildiği kaydedildi. Tatil nedeniyle mazeret sınavlarına giremeyen öğrencilerin 2-10 Ocak tarihlerinde akademik birimlerce belirlenecek mazeret sınavı takviminde belirtilen gün ve saatte sınava gireceği aktarılan açıklamada, tatil süresince engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağı belirtildi.



#Kocaeli'de yarın okullar tatil mi?
#Kocaeli Valiliği
#KOÜ
#Kocaeli Üniversitesi
7 yıl önce