|

İş dünyası Reklam Piri iftarında buluştu

Albayrak Grubu’nun iştiraklerinden Reklam Piri’nin geleneksel iftarında, iş dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. İftarda konuşan Albayrak Grubu CEO’su Ömer Bolat, Medya Grubu olarak her zaman iş dünyasının yanında olduklarını söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 03:05 - 9/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
​İş dünyası Reklam Piri iftarında buluştu
​İş dünyası Reklam Piri iftarında buluştu

Albayrak Grubu’nun iştiraklerinden Reklam Piri’nin geleneksel iftarı, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Önceki akşam İstanbul'daki Çadır Köşk'te düzenlenen iftar programında Albayrak Medya şirketlerinin üst düzey yönetimi de katıldı.

EV SAHİBİ ÖMER BOLAT’TI

Programın ev sahipliğini Albayrak Grubu CEO'su Ömer Bolat, Yeni Şafak ve tvnet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Reklam Piri Genel Müdürü Abdullah Hanönü ve Piri Medya Genel Müdürü Ömer Karaca yaptı. İftarda Yeni Şafak Gazetesi Yazıişleri Müdürleri İdris Saruhan ve Mustafa Kahraman'ın da aralarında bulunduğu yöneticiler de hazır bulundu.


ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Programa davetli olarak iş dünyasının önemli isimleri iftarını birlikte açtı. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Temel Hazıroğlu, Uşak Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, Diyalog Dil Kurslarının patronu Ahmet Sivil, HES Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, Boydak Mobilya Grubu Koordinatörü İbrahim Öngün, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Ersa Saat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ergün, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Gökyüzü Eğitim Kurumları Kurucu-Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Emin Öztürk, Garanti Emeklilik'ten Zuhal Doğan, Memorial Hastaneleri'nden Yeliz Soydan, Doğuş Grubu'ndan Ümit Şimşek ile Kahraman Güvendi etkinliğe katılan isimler oldu.

İŞ DÜNYASININ SESİNİ DUYURUYORUZ

İftar yemeğinde misafirlere seslenen Albayrak Grubu CEO'su Ömer Bolat, Ramazan ayının manevi iklimine vurgu yaptı. Albayrak Medya Grubu olarak her zaman iş dünyasının yanında olduklarını belirten Bolat, yayın organları ile iş dünyasının sesini tüm Türkiye'ye duyurduklarını kaydetti. Bolat sözlerini tüm misafirlere, iftara katıldıkları için teşekkür ederek bitirdi.

#Piri Medya
#Albayrak Medya
#İftar
6 yıl önce