|

Rıdvan Dilmen: Lens ve Negredo 90 dakikayı çıkartamazlar

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildiği maçtan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, yeni transferlerden Lens ve Negredo'yu eleştirirken Caner Erkin için de dikkat çekici bir yorumda bulundu.

Yeni Şafak
22:14 - 13/10/2017 Cuma
Güncelleme: 22:34 - 13/10/2017 Cuma
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen.
Rıdvan Dilmen.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği-Beşiktaş maçını değerlendirdi. Siyah beyazlıların mağlubiyetini yorumlayan Dilmen, çarpıcı mesajlar verdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Bugünkü Beşiktaş'ı bir daha kolay yakalayamazsın. Bir tek Quaresma ve son bölümde Caner oynadı takımda. Beşiktaş bugün kazanmayı hak etmedi. Galatasaray yarın kazanırsa 8 puan fark atıyor Beşiktaş'a. Beşiktaş bir sınavdan geçiyor. Negredo ve Lens sınıfta kaldı şimdiye kadar! Bir tek Pepe sınavı geçti yenilerden. Lens ve Negredo 90 dakikayı çıkaramaz. Caner ve Atiba da kuvvetli değil. İyi hazırlanmadı sezona Beşiktaş. Caner defans oyuncusu değil. Beşiktaş çok tutuktu bugün. Ortada kalan toplar var, Beşiktaşlı oyuncular ayağını hep çekti. Babel hariç. Ben Beşiktaş'ın sezon başını iyi geçirmediğini düşünüyorum. Leipzig maçının son yarım saatinde fizik olarak kötüydü Beşiktaş. Negredo transfer olduğunda, uçakta formayı çantada keklik görüyordu. 'Türkiye vasat bir lig, ben milli takımda da oynadım, orada da oynarım' diye geldi.''


#Rıdvan Dilmen
#Beşiktaş
6 yıl önce