|

Zico kalıyor

Sezon bittiğinde Milan'a gideceği ileri sürülen F.Bahçe çalıştırıcısı, iki yıl daha takımında kalacak. Başkan Yıldırım camianın önde gelenlerine, Zico ile anlaştıklarını kendisini bir yere bırakmayacaklarını söyledi.

00:00 - 11/03/2008 Salı
Güncelleme: 00:22 - 11/03/2008 Salı
Yeni Şafak
Zico kalıyor
Zico kalıyor

F.Bahçe'ye ilk geldiğinde stajer olduğu yönünde eleştiriler alan ancak sarı-lacivertli takıma tarihinin en başarılı dönemini yaşatan Zico'nun ayrılacağı söylentileri, F.Bahçeliler'i tedirgin ediyordu. Sarı-lacivertlilerin bu endişesine Başkan Aziz Yıldırım son verdi. Yıldırım'ın camianın önde gelenleri ile yaptığı görüşmede Brezilyalı teknik adamla görüştüklerini ve kendisiyle anlaştıklarını söyledi. Yıldırım'la Zico arasındaki zirvede taraftarların iki yıl daha devam edilmesi konusunda mutakabata vardıkları öğrenildi. Zico da Türkiye'de mutlu olduğunu, ayrılması için çok özel şartların gelişmesi gerektiğini söyledi.


'Kalbim onlarla birlikte'

F.Bahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephan Appiah, resmi internet sitesine yaptığı açıklamada tekrar oynamak için sabırsızlandığını dile getirdi. Takımın Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısına da değinen yıldız oyuncu, “Çocuklar çok büyük bir iş başardılar. Kalbim onlarla birlikte” dedi.



16 yıl önce