|

Instagram Hikayeler'e test çıkartması eklendi

Instagram hikayelere yeni ve eğlenceli bir özellik daha geldi. Hikayeler kısmında yapılan anketler artık daha çok seçeneğe ve renge sahip olacak. Hikayelere eklenen bu test çıkartması şimdiden birçok kullanıcı tarafından kullanılmaya başlandı.

11:33 - 24/04/2019 Çarşamba
Güncelleme: 11:41 - 24/04/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Instagram Hikayeler özelliği günlük yarım milyar kişi tarafından kullanılıyor.
Instagram Hikayeler özelliği günlük yarım milyar kişi tarafından kullanılıyor.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu haline gelen Instagram yeni özelliklerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Instagram’ın en çok kullanılan Hikayeler kısmı da yeni çıkartmalarla geliştiriliyor. Günde 500 milyon aktif kullanıcıya ulaşan Hikayeler kısmına yeni bir test çıkartması eklendi.

Bu etiket sayesinde takipçilerinize sorular sorup şıklı cevaplar sunabileceksiniz. Yeni test çıkartması anket özelliğinden farklı olarak 4 farklı cevabı destekliyor. Test çıkartması özellikle kurumsal ve eğlence türündeki hesaplar için büyük etkileşimler getirebilir.


Instagram’ın en son güncellemesiyle gelen bu yeni özellikle hemen takipçilerinizi test etmeye başlayabilirsiniz. Çıkartmalar sekmesinde yer alan özellik ilk olarak iki şıktan oluşuyor gibi görünüyor ancak isteğe bağlı olarak üç ve dördüncü şıkları ekleyebiliyorsunuz. Doğru cevabı test yayınlanmadan önce belirlemeniz gerekiyor. Bu sayede takipçiler cevapları seçtiği gibi doğru cevabı görüyor.

#Instagram
#Story
#Hikayeler
#Test
#çıkartma
5 yıl önce