|

Teknofest’te her gün coşku

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest Ankara bugün başlıyor. Etimesgut Havalimanı’ndaki etkinlikler, 3 Eylül’e kadar devam edecek.

Haber Merkezi
04:00 - 30/08/2023 Çarşamba
Güncelleme: 06:00 - 30/08/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Teknofest Ankara’nın ilk günü 14.30’daki açılış seremonisinin ardından konserler, yarışmalar ve hava gösterileriyle başlayacak.
Teknofest Ankara’nın ilk günü 14.30’daki açılış seremonisinin ardından konserler, yarışmalar ve hava gösterileriyle başlayacak.

Sabah 9’dan akşam 7’ye kadar sürecek etkinliklere katılmak için ziyaretçi kaydı “http://mth.tc/Ziyaretcikaydi” adresi üzerinden yapılıyor. Teknofest Ankara’nın ilk günü 14.30’daki açılış seremonisinin ardından konserler, yarışmalar ve hava gösterileriyle başlayacak. Ana sahnede Rafadan Tayfa Teknolojik Tayfa, Hürkuş & Gökbey ve Tuluyhan Uğurlu konseri olacak. Dikey Rüzgar Tüneli, İklim Tüneli, Güneş Gözlemi, Planetaryum, Uzay Temalı Çocuk Parkı, Simülasyon Deneyim Alanarı, Kara ve Hava Araç Sergisi, Sıcak Hava Balonu ve Pedallı Uçuş Etkinliği gibi aktiviteler olacak.


Ayrıca birçok eğitici atölye düzenlenecek. F-16, Solotürk, Bayraktar Akıncı, Aksungur, Anka, Bayraktar TB2, Gökbey ve Hürkuş ilk gün Teknofest Ankara semalarında uçacak. Türk Yıldızları da gösterileriyle ziyaretçileri selamlayacak.


#TEKNOFEST
#Ankara
#havacılık
#uzay
9 ay önce