|
Bilimsel körebe
Herkes için zor bir maç olacağı düşüncesi düdük çalana kadar elle tutulur haldeydi. Zemin endişesi, Lazio sonrasına denk gelmesi, PSV öncesi sendromu, rakibin puansızlığı, İstanbul'da kalanlar ve Malatya'ya götürülüp kulübede oturanlar...

Bu kadar yeter herhalde...

Bu kadar sıkıntı başka takımların çökmesine sebep olacakken, Galatasaray, rakibinden daha hızlı yürüdüğü dakikalarda 2 de sıcacık gol buldu.

İlk yarıda futbol adına güzel olan ne varsa Sergen patentliydi. Sergen'le ortak yapıma giren herkes sonuca bir katkıda bulundu. Ancak Cimbom'un uzaylısı Arif konudan uzak, kariyerini maç maç tüketmekte. Hele penaltı iştahı son yıllardaki örneklerden sonra onun sonunu hazırlıyor.

İkinci yarıda Sergen olmadığı için tadı kaçan oyun Erdoğan Arıca'nın arkadan ittiği futbolcularıyla biraz renklendi. Ancak puansız ve golsüz Malatyaspor, anlaşıldı ki seyircisiz de...

Gelenler de tiyatro seyretmeye gelmiş gibi.

Bu takıma böyle güveneceklerse hiç güvenmesinler daha iyi.

Benim futbol anlayışıma göre Malatyaspor, bir süre sonra sonuç almaya başlayacak ve alkışlanacak.

Ancak maça itibar etmeyen, "hazirun"un da neler olup bittiğini pek anlamadığı olayda puan çıkartmaları pek mümkün değildi.

Galatasaray'ın "bilimsel körebe" diye tanımlanabilecek gidenlerin ve gelenlerin pek yadırganmadığı, tribün için değil, skor için oynayan tarzı sonuç veriyor.

Bu takım lider...

Bu takım iyi averajla iki ligi de başarıyla götürüyor...

Bu takım bütçesini de dengelemeye başladı...

Bu takıma laf söylerken iki kere düşünmemiz ve ondan sonra eleştirmemiz lazım. Çünkü aksi takdirde iki puan cetvelini de gözümüze sokarlar.
#Galatasaray
#PSV
#Lazio
23 yıl önce
Bilimsel körebe
Korku zamanı
Boykotta kafalar neden karışık
Kimin enflasyonu
Terör örgütü elebaşı olarak İsrail portresi…
Hamas’ın ateşkesi kabulü ve İsrail’in Refah Operasyonu