|
PSV bile inanamadı
İlk 45 dakikada kötü oynamadan ve açılarak rakibin üzerine giden Galatasaray karşısında doğru taktik seçimleri yapan PSV Eindhoven daha başarılıydı.

En azından skor öyle diyor...

Bir kere, topu yere indirdiler. Ondan sonra geride dörtlüyü bozmadan alan savunması yaptılar. Ardından Galatasaray'ı çok ciddiye aldıkları belli olan bir tarzda takım halinde savunup, topu kazanınca boşluğa çıkarak pozisyon bulmaya çalıştılar.

Bizimkiler ise nedense hakemin lehlerine düdük çaldığı pozisyonlarda bile hakeme itiraz etmek durumundaydılar.

Bunlar ilk yarının eksileri ve artılarıydı. Ancak Ümit Karan'a ilk yarıda 9 ofsayt bayrağı kaldıran İspanyol yardımcı hakemin "ya kolu sakat, dirsekten bükülmüyor ve yanına inmiyor, ya da Ümit Karan'la aralarında bir şey var" diye düşünmedim değil. Aklıma gelen tek şey Ümit Karan'a "bir kız meselesi" nedeniyle gıcık olduğu ve İspanyol hakemin kızın ağabeyi olduğu.

Bugün bunu araştıracağım...

İkinci yarıda tam sol tarafta idmansız Hakan Ünsal'dan dağılmak üzereyiz derken bir gol daha yedik. Ama ondan sonra Galatasaray'ın sıkıntılı yerlerine doğru pansuman yapan ve tekrar Cimbom'u oyuna ortak eden Lucescu'nun değişiklikleri sonuç verdi ve rakibi 30 dakika adeta ezdik.

Ümit Karan'ın golünden sonra geriden uzun attığımız için biraz da onların anti-futboluna yağ sürdük.

Son golü ben saymıyorum ve iddia ediyorum ki Galatasaray'ın ölüsü bile dün kendisinden korktuğu açıkça belli olan bu PSV'ye Ali Sami Yen'de çok atar.
#PSV
#Galatasaray
23 yıl önce
PSV bile inanamadı
Herkes için 14 kilit mesaj !..
Çalıştay bildirisindeki kamu mühendislerine ilişkin göze çarpanlar
Amerika’nın ikinci Vietnam’ı..
Kara dinlilerle milletin savaşı
“Almanlar et başında”