|

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe canlı izle! ATV canlı yayın izle! ZTK finali

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Saat 20.30’da başlayacak olan mücadele ATV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Sizler de bu akşam oynanacak olan Akhisar Belediyespor Fenerbahçe maçını canlı izlemek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
14:40 - 10/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:50 - 10/05/2018 Perşembe
Diğer
Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.
Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.

Galatasaray’ı yenerek finale çıkan Akhisar Belediyespor, olaylı Beşiktaş Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Ziraat Türkiye Kupası final maçı ile açılışı da yapılacak olan Yeni Diyarbakır Stadı’nda maç öncesi hazırlıklar tamamlandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı stat çevresinde trafik polisleri, yanlış park eden araçları yoldan kaldırırken, yaklaşık 2 kilometrelik yol boyunca da polis araçları hazır beklemeye başladı. Maç ise saat 23.30’da ATV ekranlarından canlı izlenecek. İşte Akhisar Belediyespor Feberbahçe maçı canlı izleme ekranı.

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe nasıl canlı izlenir?

Maç saat 20.30’da ATV ekranlarından canlı izlenebilecek. Sizler de hem WEB TV uygulaması üzerinden hem de mobil uygulamalar aracılığı ile maçı donmadan kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Akhisarspor maçına doğru

Ziraat Türkiye Kupası Final maçının oynanacağı Yeni Diyarbakır Stadı’ndaki hazırlıklar tamamlandı. Kupa finalini oynayacak Fenerbahçe ve TM Akhisarspor takımları, konakladıkları otelde maç saatini beklemeye başladı.

Galatasaray’ı eleyen TM Akhisarspor ile ilk maçta Beşiktaş ile 2-2 berabere kalıp tatil edilen ikinci maça Beşiktaş’ın maça çıkmamasıyla 3-0 hükmen galibiyetle adını finale yazdıran Fenerbahçe arasındaki final maçı bugün saat 20.30’da Diyarbakır’da oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası final maçı ile açılışı da yapılacak olan Yeni Diyarbakır Stadı’nda maç öncesi hazırlıklar tamamlandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı stat çevresinde trafik polisleri, yanlış park eden araçları yoldan kaldırırken, yaklaşık 2 kilometrelik yol boyunca da polis araçları hazır beklemeye başladı.


Stada giden kavşaklara top maketi yerleştirildi

Öte yandan stada giden caddede bulunan 3 kavşağa da futbol topu maketi yerleştirildi. Birinci kavşakta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi amblemi, ikinci kavşakta Diyarbakırspor’un renkleri olan kırmızı-yeşil top maketinin yerleştirildiği son kavşağa da Türk bayrağını temsilen kırmızı beyaz renkli maketler yerleştirildi. Kırmızı-beyaz renklerin yerleştirildiği kavşakta da kale ve çizgilerin bulunduğu saha figürü yapıldı.

Takımlar maç saatini beklemeye başladı

Öte yandan kupa finalinde karşılaşacak olan TM Akhisarspor ile Fenerbahçe kafileleri, dün geldikleri kentte son hazırlıklarını tamamladı. Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan bir otelde konaklayan Fenerbahçe’yi küçük taraftar grubu sabahın ilk saatlerine kadar sloganlarla destekledi. Fenerbahçe kafilesinin kaldığı otele ‘Kadim şehir Diyarbakır’a hoş geldiğiniz’ ve ’Şampiyon Fenerbahçe’ afişleri asılırken bazı taraftarlar da takım otobüsü önünde selfie çekti.

Fenerbahçe ve TM Akhisarspor’un kafilelerinin kaldığı otellerin önünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

CANLI ANLATIM

#ATV
#Ziraat Türkiye Kupası
#Fenerbahçe
6 yıl önce