|

Bizim hikaye dizi oyuncuları kimdir? Bizim hikaye yeni bölüm fragmanları

Bizim Hikaye dizisi oyunları kimdir? Fox Tv kanalının yeni ve sevilen dizilerinden Bizim Hikaye'nin 2. bölümü bu akşam ekranlara geliyor. Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan'ın paylaştıkları Shameless uyarlaması olan dizinin yeni bölüm fragmanını ve oyuncularını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:00 - 21/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 20:28 - 21/09/2017 Perşembe
Diğer
​Bizim hikaye dizi oyuncuları kimdir? Bizim hikaye yeni bölüm fragmanları
​Bizim hikaye dizi oyuncuları kimdir? Bizim hikaye yeni bölüm fragmanları
Bizim Hikaye dizisi oyuncuları
kimler? Fox Tv kanalından 14 Eylül'de ilk bölümünün yayınlanmasıyla büyük beğeni kazanan dizinin 2. bölümü bu akşam ekranlara geliyor.
Bizim Hikaye
dizi oyuncuları hakkındaki bilgileri, ve yeni bölüm
fragman
larını sayfamızdan takip edebilirsiniz. İşte Bizim Hikaye dizisinden tüm detaylar.
1. Bölüm Özeti

Ali Kemal (Erkan Petekkaya) görüntüde bir sigorta şirketi yöneten, kızı Tuğba (İpek Filiz Yazıcı) ve karısı Esra (Dolunay Soysert) ile yaşayan sıradan bir adam gibidir. Oysa ülkenin ve bölgenin politikasından ekonomisine kadar her türlü spekülasyonu yapabilen büyük bir organizasyonun başındaki iş adamı Ekrem’in (Uğur Polat) peşinde bir devlet ajanıdır. Ekrem’in organizasyonunda, Ekrem’in sağ kolu olan Sabri’nin (Ali Düşenkalkar) yürüttüğü, zengin ve ünlülerin pisliklerini temizleyip daha sonra elde ettikleri bilgiyi gerektiğinde onlara karşı şantaj amacıyla kullanan bir ekibin başı haline gelmiştir. Bu ekipte “hacker”lık yapan İdil (Müge Boz), ekibin güç işlerini yapan Çavuş (Kadim Yaşar) ve ekibe yeni katılan zeki ve yakışıklı Arda (Burak Yamantürk) ona yardım etmektedir. Fakat Ali Kemal görevinin son adımı olan Ekrem ile direk ilişkiye geçememiştir. Ali Kemal’i çocuk esirgeme kurumunda keşfeden ve hala amiri olan istihbarat müdürü Melek (Nur Sürer) ile birlikte bu gizli görevi yürütmektedir. Ali Kemal, kardeşleri Nejat (İsmail Hacıoğlu) ve Sevda (Kübra Kip) ile birlikte çocuk esirgeme kurumunda büyümüştür. Ali Kemal hala kardeşlerine kol kanat germektedir. Ne ailesi ne de ekibindeki kimse onun bir devlet ajanı olduğunu bilmemektedir. Ailesi, görevi ve ona verilen pis işleri yapması yetmiyormuş gibi, Esra’nın kız kardeşi Ece (Dilşad Şimşek) ve komiser eşi Suat’ın (Serdar Orçin ) İstanbul’a tayin olması ve mahallelerine yerleşmeleri ile sorunlarına bir yenisi daha eklenir. Bütün bu mücadele içinde Ali Kemal babasını öldüren adamı bulmaya çalışmaktadır. Ali Kemal yalan hayatların içinde doğruların peşinde koşar. Ekrem son derece güçlü, akıllı ve ülkenin her yerine eli uzanan bir adam olduğu için bir türlü ele geçirilememektedir. Melek, artık Ekrem’e yaklaşmanın yolunun kız kardeşi Zeynep’ten (Songül Öden) geçtiğini anlamış ve Ali Kemal’e, Zeynep’i kendine aşık edip operasyonu hızlandırması emrini vermiştir.

2. Bölüm Özeti

Rahmet’i evinde kızıyla yakalayan Haşim sinirini Fikri’den çıkartır. Fikri ise yediği dayağın acısını karşısına ilk çıkan Hikmet’e kafa atarak çıkartır. Bu olaya şahit olan Barış müdahale etmek istese de Filiz engeller. Barış’ın Filiz’in yaşamını kolaylaştırmak için kendince bulduğu çözüm olayların daha da karışmasına sebep olur.

Fikri’nin maaş günü ortadan kaybolması tüm ailede panik yaratır ve her yerde Fikri’yi aramaya başlarlar. Fikri’nin kaybolması Barış ve Filiz’i Yunanistan’da sonlanacak maceralı bir yolculuğa sürükler. İstanbul’a dönüşlerinde Barış Filiz’le arasını düzeltmeye çalışırken, Cemil de Filiz’i polis gecesine davet eder.

Filiz’in yokluğunda İsmet’e bakan Şeyma’nın bir anlık dalgınlığı tüm korkularıyla yüzleşmesine sebep olur. Elibolların evini idare etme işi Tülay’a kalırken, Fikret tehlikeli deneyleriyle evdeki herkesi uğraştırır. Haşim’in yaptıklarına rağmen Rahmet’in Müjde’ye ders vermeye devam etmesi aralarında yeni heyecanların oluşmasına neden olur.

Yapımcılığını MED Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan'ın paylaştıkları Shameless uyarlaması ''Bizim Hikaye'' dizisinin ilk tanıtımı Cuma akşamı yayınlandı.

Tanıtımın yayınlanmasının ardından dünyaca ünlü Shameless Amerika versiyonunun başrol oyuncusu ödüllü yıldız Emmy Rossum şahsi Twitter hesabından ''Bizim Hikaye''nin tanıtım filmini tekrar paylaşarak ''bunlar Türkiye'deki Jimmy Steve ve Fiona mı? Ve onlar da bebek Liam ve bozuk çamaşır makinesi mi?'' paylaşımında bulundu. Dizinin Türkiye uyarlaması başrol oyuncusu Hazal Kaya da ''evet İstanbul'un tam ortasından çıkma bizleriz'' yanıtını verdi...

BİZİM HİKAYE DİZİ OYUNCULARI
Hazal Kaya (Filiz)
Filiz evin güzeller güzeli, bahtsız en büyük kızıdır. Kardeşlerine annelik edebilmek için liseden sonra okumamış, evin maddi yükünü, kardeşlerinin bakımını ve sorumluluğunu üstlenmiştir.Gururlu ve dik başlıdır. Kardeşlerini bir anne gibi sahiplenmiştir ve onların eğitimiyle yakından ilgilenir, hata yapmalarına fırsat vermez, tavizsiz ve serttir. En büyük korkusu ailesinin dağılması, kardeşlerinin okulu bırakması ve devlet tarafından alınıp
çocuk
yetiştirme yurtlarına verilmesidir.Ailesini bir arada tutabilmek için babası Fikri’nin her türlü hırtlığına katlanmak, yer yer ona bile anne olmak zorunda kalır.
Burak Deniz (Barış)
Barış zeki, dik kafalı ve kendine güvenlidir. Filiz’in hayatına giren gizemli bir genç adamdır.İlk bakışta sıradan bir
araba
hırsızı mı yoksa vale mi; zengin mi yoksul mu anlaşılmaz; çünkü Barış hayatının yakın bir döneminde büyük bir kırılma yaşamış ve kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda kalmıştır.Filiz’le karşılaşıp ona aşık olur, onun güçlü karakterinden etkilenir. Ancak yoksul dünyasında ailesine sahip çıkmaya çalışan ve ayakları yere sağlam basan bu genç kızın güvenini kazanması hiç de kolay değildir. Barış onun güvenini kazanabilmek için çok uğraşır, ancak söylemek zorunda kaldığı yalanlar onu köşeye sıkıştırır. Filiz’i kaybetme noktasına gelir.
Reha Özcan (Fikri)
6 çocuğun babasıdır ama pek babalık yaptığı söylenemez. Bütün sorumluluğu büyük kızı Filiz’in üzerine yıkmış, küçük hesaplarının peşinde kendi hayatını yaşamaktadır.Çalışmamayı şiar edinmiştir.Çocuklarını doğru düzgün tanımaz, neyi sevip neyi sevmediklerini bilmez, bilmek için de bir çaba sarf etmez. Sözünü sakınmayan, kavgacı ve çıkarcı bir adamdır. Başına gelen her olaydan optimum fayda sağlamaya bakar.Pek seveni olmasa da, o kendinden öyle memnundur ki, değişmeyi aklına bile getirmez.
Serra Pirinç (Müjde)
Babasının baskıcı yapısından dolayı erkeklere karşı düşkünlüğü olduğu gözlemlenen Müjde karakteri annesinin tüm ısrarlarına rağmen Rahmet'i ikide bir evlerine alıyor. Rahmet'in evde olduğu bir zamanda eve Gelen Müjde'nin babası Rahmet'i yakalamıştı. Müjde ise babasına bıçak çekip bir daha eve gelmemesi kendisini ve annesini rahatsız etmemesi konusunda şiddetle uyarmıştı. Babası bir yana Müjde kafayı Rahmet'e takmış durumda.
Yağızcan Konyalı (Rahmet)
Rahmet lise son sınıf öğrencisidir. Derslerinde çok başarılı, zeki ve atak bir gençtir. Ancak
okul
başarısı onun için fazla bir şey ifade etmez. Okulu ve arkadaş çevresini para kazanmak için kullanır. Kimi zaman arkadaşlarının yerine sınava girerek kimi zaman da özel ders vererek evin geçimine katkı sağlar. Derinliği ve algısı yüksek bir gençtir.Zekasını ve yeteneğini ciddiye almaz, ablası Filiz böyle giderse ‘harcanacağından’ korkar.Ablasına her konuda destek olur, kardeşlerine düşkün ve korumacıdır. Annesine ise terk edip gittiği için kızgındır
Nejat Uygur (Hikmet)
Hikmet lise öğrencisidir. İçe kapalı, duygulu ve utangaç bir çocuktur. Okuldan arta kalan zamanlarında markette çalışıp eve katkı sağlar. Annesine en çok benzeyen o olduğu için Babalarının hiddetinden nasibini en çok o alır ve sürekli onun sataşmalarına maruz kalır.Market sahibinin genç karısı Esra’ya aşıktır. Bu aşkın platonik mi kalacağı yoksa Hikmet’in harekete mi geçeceği belirsizdir.Kendine güvenmez, fiziki görünümünü beğenmez, içine kapalı ve sessizdir.

Zeynep Selimoğlu (Kiraz)
Kiraz ortaokul öğrencisidir. Yaşından daha büyük bir olgunluktadır. Duyarlı ve iyi niyetlidir. Ev işlerinde ve küçük kardeşlerinin bakımında ablasına yardım eder.Diğer kardeşlerinin aksine babasına düşkündür, ona her zaman şefkatle ve sevgiyle yaklaşır. Fikri için de Kiraz’ın yeri ayrıdır, kendisini bir tek onun sevdiğine inanır.

Alp Akar (Fikret)
Fikret ortaokul öğrencisidir. Haylaz ve hareketlidir. Sokağın en haşarı çocuğudur. Elinden mançukası eksik olmaz. Kendinden yaşça büyük serseri çocuklara özenir. Duygularını belli etmeyen, kapalı bir çocuktur. Babasına karşı o da ilgisizdir. Kendine rol model olarak abilerini alır. O da diğerleri gibi zor hayatlarının farkındadır.


Ömer Sevgi (İsmet)
Evin en küçük erkek çocuğudur. Sessiz sakin ve uyumlu bir çocuktur. Sıradışı görünümlüdür. Babası yakışıklı İsmet'in oyuncu olup kendisini bu hayattan kurtaracağını düşünür.Evin en küçüğü olduğu için anne ihtiyacı en yüksek olandır ve ailenin annesi eve geldiğinde diğer çocuklar kadını reddetse de ilk o “anne” der.

Bizim Hikaye dizisinden son gelişmeleri, fragmanları, özetleri ve dizi oyuncuları hakkındaki bilgileri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

#Bizim Hikaye
#Dizi oyuncuları
#dizi
#hazal kaya
#Fox Tv
#fragman
#yeni bölüm
7 yıl önce