|

Galatasaray’dan Tottenham forması giyen Davinson Sanchez’e resmi teklif!

Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, Tottenham forması giyen Davinson Sanchez’i kadrosuna katmaya çok yakın. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekibin Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez’e resmi teklif yaptığı iddia edildi. İddiaya göre Galatasaray'ın İngiltere'nin Tottenham takımına defans oyuncusu Davinson Sanchez için 9 milyon euro teklif etti. Peki Davinson Sanchez kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? İşte soruların yanıtları.

11:00 - 11/07/2023 Salı
Yeni Şafak
Davinson Sanchez kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
Davinson Sanchez kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray’da Davinson Sanchez sesleri taraftarı heyecanlandırdı. Victor Nelsson'un ayrılık ihtimaline karşı Tottenham'ın Kolombiyalı savunmacısı Davinson Sanchez'i gündeme alan Galatasaray, iddiaya göre futbolcuya 9 milyon teklif etti. Tottenham'ın teklife sıcak baktığı, son kararı kulüple 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Kolombiyalı oyuncu Sanchez’in vereceği belirtildi. Peki Davinson Sanchez kimdir? İşte soruların yanıtları.

DAVİNSON SANCHEZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Davinson Sánchez Mina, 12 Haziran 1996 doğumlu Kolombiyalı bir futbolcudur. Stoper pozisyonunda görev alan 27 yaşındaki Sánchez, güçlü fiziksel özellikleri, hava hakimiyeti ve savunma becerileriyle tanınır.

Profesyonel kariyerine Kolombiya'nın Atlético Nacional takımında başlayan Sánchez, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 2016 yılında Hollanda'nın Ajax kulübüne transfer oldu. Ajax formasıyla gösterdiği etkileyici performanslarla dikkat çeken Sánchez, Hollanda Eredivisie şampiyonluğu yaşadığı sezonun ardından büyük kulüplerin ilgisini çekti.

2017 yazında İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımına transfer olan Sánchez, Premier League'de forma giymeye başladı. Tottenham Hotspur'da geçirdiği süre boyunca savunmanın önemli bir parçası oldu ve takımının başarısında etkili bir rol oynadı.

Ayrıca milli takım düzeyinde de Kolombiya'yı temsil eden Davinson Sánchez, 2016 yılından bu yana Kolombiya Milli Takımı'nın bir oyuncusu olarak uluslararası maçlarda forma giyiyor. Copa América gibi önemli turnuvalarda Kolombiya formasıyla mücadele etti.



#Galatasaray
#Davinson Sanchez
#Kolombiya
#Tottenham
10 ay önce