
Ara transferde rekor bonservis bedeliyle Galatasaray’dan Bayern Münih’e transfer olan Sacha Boey, Almanya’da eleştirilerin odağı oldu. Fransız sağ bek, Bayern Münih’in Leverkusen ile karşılaştığı maçta sol bekte oynadı ve bir hatalı gole sebebiyet verdi. Bu maçın ardından gerek Boey gerekse Tuchel, yoğun bir şekilde eleştirildi.

Almanya'daki kariyerine pek iyi başlayamayan Sacha Boey, bunun üzerine bir de sakatlık şokuyla karşı karşıya kaldı.

Fanatik'e konuşan Alman gazeteci Falko Bloeding, Boey hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bayer Leverkusen maçına değinen Alman gazeteci, "Tuchel onu sol bekte oynattı ve performansı pek iyi değildi.

Sol bekte oynaması şaşırtıcıydı çünkü Tuchel'in o pozisyonda başka seçenekleri de vardı.

Boey, Leverkusen karşısında kesinlikle yanlış bir tercihti. Neredeyse her taraftar ve her uzman bu konuda hemfikirdi.

Sadece büyük bir hata yaptığı için değil. Genel olarak sol bekte oynaması yanlıştı" ifadelerini kullandı.

Boey'nin Bayern Münih'te uzun vadede ilk 11'e girmesinin zor olduğunu da vurgulayan Alman gazeteci, "Şu anda ruh halinin nasıl olduğunu bilmek tabii ki zor ama sakatlandığı için moralinin pek iyi olmadığını tahmin ediyorum.

Sadece iki maçtan sonra Boey'nin Bayern için doğru bir tercih olup olmadığını yanıtlamak zor, ancak ben şahsen Fransız sağ beki uzun vadede Bayern'de ilk 11'de oynayacak bir oyuncu olarak görmüyorum" sözlerini sarf etti.






