Baba oğul terör estirdi: Silahlı saldırıda can kaybı
22:56, 28/09/2025, Pazar
IHA

Baba ve oğlu jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Edirne'de baba ile oğlu, aralarında husumet bulunan vatandaşın olduğu kıraathaneye gitti. Baba ile oğlunun tabanca ve av tüfeğiyle ateş açması sonucu ağır yaralanan vatandaş olay yerinde hayatını kaybetti.
Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Yenikarpuzlu beldesinde baba ve oğlunun kıraathanede silahla saldırdığı şahıs hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, A.Ö. (19) ve babası E.Ö. (55), aralarında husumet bulunan M.A.’nın (33) bulunduğu kıraathaneye gitti. A.Ö.’nün tabancayla, E.Ö.’nün ise av tüfeğiyle ateş etmesi sonucu M.A. ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde M.A.’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. M.A.’nın cenazesi, savcı ve jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından İpsala Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından A.Ö. ve E.Ö. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Gündem
Edirne'de 5 kaçak göçmen yakalandı

Gündem
16 yaşındaki eski sevgilisini 30 bıçak darbesiyle öldürmüştü: O cani 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Gündem
Ekipler ihbarla harekete geçti: Edirne'de 31 düzensiz göçmen yakalandı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.