|

Yurtiçi Kargo'dan indirim fırsatı

00:00 - 1/04/2009 Çarşamba
Güncelleme: 17:35 - 1/04/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Yurtiçi Kargo'dan indirim fırsatı
Yurtiçi Kargo'dan indirim fırsatı

Yurtiçi Kargo, tüm şehirlerarası dosya ve 1 kg.ye kadar olan paketlerde toplam taşıma fiyatları üzerinden %30, 1 kg'den büyük koli ve paket gönderilerinde ise şehir içi veya şehir dışı yine taşıma fiyatları üzerinden %25 indirim uygulamasının startını verdi.



Kampanya çerçevesinde, Yurtiçi Kargo standart ürün ve hizmetlerin yanı sıra ekspres gönderi servisi olarak açıklanan VIP (Very Important Package) gönderilerinden “VIP 24”, “VIP Şehiriçi”, “VIP Kıbrıs” ve “VIP Air Taxi” gönderilerinin toplam taşıma bedelleri üzerinden %30 indirim uygulanacaktır.



Ayrıca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden Türkiye'ye, Türkiye'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giden ve gelen tüm kargolar da bu kampanya şartlarından faydalanacaktır.


Türkiye Kalite Derneği (KALDER) tarafından yaptırılan Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi çalışmasında 2 yıl üst üste ulusal kargo sektöründe müşterilerin en memnun kaldığı marka olan Yurtiçi Kargo, 2 ay sürecek bu kampanyada yine müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.


15 yıl önce