FETÖ firarisi Can Dündar'ın Türkiye'ye dönme hayalleri suya düştü: Muhalefete isyan etti

03:0515/05/2023, Pazartesi
G: 15/05/2023, Pazartesi
Yeni Şafak
Can Dündar.
Can Dündar.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi sonuçları açıklanmaya devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olmayan sonuçlarda açık ara önde olmasını hazmedemeyen FETÖ firarisi Can Dündar muhalefete isyan etti. Türkiye'ye geri dönme hayalleri suya düşen Dündar yaptığı paylaşımda, "20 yıl ve bunca seçimden sonra hala Erdoğan’ı tanıyamamış, yapabileceklerini öngörememiş olmanın ve şu yaşananlara şaşırmanın affedilir yanı var mı?" ifadelerini kullandı.

Türkiye 14 Mayıs seçimlerinin sona ermesiyle birlikte önemli bir kararı verdi. Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi önde götürüyor. Cumhur İttifak'ı ise mecliste üstünlüğü garantiledi. Yedili Masa'nın kazanması halinde Türkiye'ye dönme hayali kuran FETÖ'cüler Erdoğan'ın seçimleri açık ara önde götürmesine isyan etti. FETÖ firarisi Can Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda muhalefete yüklendi.

Türkiye'ye dönme hayalleri suya düştü

Yedili Masa'nın iktidara gelmesi halinde, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cülere yaktığı yeşil ışıktan umutlanan firari Can Dündar, twitter hesabından yaptığı paylaşımda muhalefete isyan etti. Dündar, "20 yıl ve bunca seçimden sonra hala Erdoğan’ı tanıyamamış, yapabileceklerini öngörememiş olmanın ve şu yaşananlara şaşırmanın affedilir yanı var mı?" şeklinde konuştu.


#Can Dündar
#FETÖ
#Recep Tayyip Erdoğan
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Seçim