|

İşte siyasi nezaket

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Isparta'da bayrağı devralan Şükrü Başdeğirmen, siyasi nezaket örneği sergiledi. Görevi MHP'den devralan Başdeğirmen, eski başkan Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür plaketi ve çiçek sundu. Günaydın görev teslimi sırasında AK Partililerce alkış yağmuruna tutuldu.

14:23 - 12/04/2019 Cuma
Güncelleme: 14:29 - 12/04/2019 Cuma
Yeni Şafak
Şükrü Başdeğirmen, Yusuf Ziya Günaydın'dan görevi devraldı.
Şükrü Başdeğirmen, Yusuf Ziya Günaydın'dan görevi devraldı.

Isparta Belediyesi'ni MHP'den devralan AK Partili Başkan Şükrü Başdeğirmen, siyasette görülmemiş nezakette davranışlarda bulundu. Görevi devraldığı 15 yıllık MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a "teşekkür plaketi ve çiçek" veren Yeni Belediye Başkanı Başdeğirmen, eski başkanı kapıya kadar uğurladı, taraftarlarına alkışlattı.

ÇALIŞANLAR AYNEN DEVAM EDECEK

Başkan Başdeğirmen, belediyede hiçbir işçinin yeri ile oynamadı. Sadece kendisine yakın özel kalem ve şoför personelini değiştirdi, eski görevlilere de "nereye geçmek istiyorsanız geçin" dedi. Isparta Belediyesi’nde ilk kez sürgün olmadı, işten çıkarma yaşanmadı.


GEÇ KALANLARI KAPIDA KARŞILADI

Başdeğirmen, ilk meclis toplantısında da MHP’li Meclis üyelerine nezaket ve centilmenlik yaptı. Başdeğirmen, tüm meclis üyelerini tek tek kutladı.

Başdeğirmen, toplantıyı açmak için toplantıya 8 dakika geç kalan MHP grubunu da kapıda karşıladı.

#Şükrü Başdeğirmen
#Isparta
#Yusuf Ziya Günaydın
5 yıl önce