Yaşar Nuri Öztürk'ün oğlu AK Parti'de

15:1921/02/2015, Cumartesi
G: 3/04/2015, Cuma
Yeni Şafak

AK Parti'ye en muhalif isimlerden olarak bilinen ve bir dönem CHP'de de siyaset yapan Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk'ün oğlu sürpriz bir başvuru yaptı. Öztürk'ün oğlu Bursa'dan AK Parti aday adayı oldu.

İlahiyat profesörlüğü kadar AK Parti muhalifliği de ön plana çıkan ve Halk TV'nin daimi konuklarından Yaşar Nuri Öztürk'ün oğlu Bursa'dan AK Parti milletvekilliği aday adayı oldu.



Akşam gazetesinden yer alan habere göre Ziraat Bankası Gemlik Şube Müdürlüğü görevinden istifa eden Cüneyt Öztürk, dün AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında aday adaylığını ilan etti.



Babası "inadına mini etek çağrısının" ortağı


Oğlu AK Parti'ye geçen Yaşar Nuri Öztürk, son olarak Halk TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu ve "Cumhuriyet AK Parti'den korumak için inadına mini etek inadına dekolte" çağrısının yapıldığı programın konuğu olarak ön plana çıkmıştı.



#Yaşar Nuri Öztürk
#Cüneyt Öztürk
#AK Parti