|

Fenerbahçe'nin istediği yıldız oyuncu takımında kadro dışı bırakıldı

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'ye sevindirici bir haber geldi. Sarı-lacivertli takımın transfer listesinde yer alan Alexander Sörloth, Leipzig'in deplasmanda Mainz ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.

Haber Merkezi
15:54 - 15/08/2021 Pazar
Güncelleme: 16:12 - 15/08/2021 Pazar
Yeni Şafak
Alexander Sörloth'un sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor
Alexander Sörloth'un sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor

Süper Lig başladı ama takımlar transfer çalışmalarına devam ediyor. İlk 11'e direkt katkı sağlayacak bir forvet isteyen Fenerbahçe yönetimi, listenin ilk sırasına Süper Lig'de daha önce gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth'u yazdı.

Sörloth ilk maçın kadrosunda yer almadı

Norveçli golcü için transfer görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertlilere, sevindirici bir haber Almanya'dan geldi. Bundesliga'da Leipzig'in deplasmanda Mainz ile oynayacağı maçın kadrosuna Sörloth alınmadı. 25 yaşındaki oyuncunun kısa süre içerisinde takımdan ayrılması bekleniyor.

  • Marsilya'ya gidebilir
  • Marsilya'nın Norveçli oyuncunun transferi için girişimlerde bulunduğu ve Sörloth'un bonservisi için 10 milyon euro ödeyeceği iddia edildi. Fransız basınındaki iddialara göre Marsilya Kulübü Başkanı Pablo Longoria'nın Sörloth'u önemli bir yatırım olarak gördüğü aktarıldı.


#Alexander Sörloth
#Fenerbahçe
#Leipzig
#Marsilya
3 yıl önce